Amd34
80+ Silver
Teslim tarihi geçmeden tanımlamazlar ne kadar olduAz önce desteğe "kargom gecikti" yazdım 65 TL Kredi tanımladılar hesaba
Teslim tarihi geçmeden tanımlamazlar ne kadar olduAz önce desteğe "kargom gecikti" yazdım 65 TL Kredi tanımladılar hesaba
şu seti bi ben alamadım galibaAlıntıyı görüntüle
Pro Roma mızrağı gibi sırıtıyor alttan bana. 1229 TL
hiçbişey olmuyo bende basıyodum 23 ekimde verdim siparişi hala uçağa bindiremediler mouseu.kargoyu hızlandıra basınca noluyor ben basıyom arada girip
Umarım Kasım'da daha iyisi senin olur. Forumu sıkı takip et yakalarsınşu seti bi ben alamadım galiba
bende aynı fiyata aldım yapcak bişey yok galiba senin ki en azından havalimanına gelmiş benimkini uçağa bindiremediler hala.Alıntıyı görüntüle
Pro Roma mızrağı gibi sırıtıyor alttan bana. 1229 TL
Evet gümrüğe ulaşmış. Gümrükte uzun bekleyebilir şans işi.bende aynı fiyata aldım yapcak bişey yok galiba senin ki en azından havalimanına gelmiş benimkini uçağa bindiremediler hala.
Ne zaman sipariş verdiniz ?Az önce desteğe "kargom gecikti" yazdım 65 TL Kredi tanımladılar hesaba
25 EkimNe zaman sipariş verdiniz ?
Benimki 3 gündür kargolanmadıÖn siparişler kac gunde kargolaniyor
Ben 21 ekimde verdim halen havaalanında uçak kalkmadı bile.Birimizden birinin gelse de incelese içimiz rahatlasa. Nasıl bir şey geleceğini bilmiyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
25 Ekim
Benim 14 Ekimde sipariş verdiğim Ak820 Max hala gümrükten geçmedi hocam .Ben 21 ekimde verdim halen havaalanında uçak kalkmadı bile.