yakın bir tarihse bekleyebilirim, s25 ne zamana çıkıyorÖmründe gördüğü tek iPhone abisinin ablasının 11'i olanlar, S24U yazmaya geliyor.
Şaka bir yana S25 bekleyin derim, çok aceleniz yoksa.
Muhtemelen yine 16PM diyeceğiz ama olsun yeni nesil cihaz bir bakmakta fayda olabilir.
Kardeşim s24 ultra diyen çocuklara bakma ikisini de kullanan biri olarak şuan da 16 pro max kullanıyorum tartışılıcak konu değil. Yani tabii kii 16 pro max.öncelikle selamlar daha önce hiç forum kullanmamış birisi olarak çiğnediğim bir kural varsa kusuruma bakmayın lütfen buralarda yeniyim
şuanda oppo a9 2020 kullanıyorum hayli eski bir telefondur kendisi
hep idarelik telefon kullandım, fakat şuan elimde biraz para var borçla harçla değil direkt tek çekim alacağım. ucuz telefon kullanmanın getirdiği +dan dolayı tasarruf yapabildim daha birçok neden vs.vs.
artık uzun ömürlü kullanabileceğim bir cihaz bakıyorum anlattıklarımdan anladığınız kadarıyla ekosistemle falanda işim yok zaten ama belki beğendiğim markanın diğer ürünlerini de zamanla alırım dert değil. Hangi markayı modeli tercih etmeliyim daha önce samsung veya apple tecrübem yok.
Ocak da çıkıyor eğer beklersen daha ucuza daha iyi bir telefon almış olursun apple maalesef olan kurunda üstünde yüksek kurdan sokup 2x vergi ile inanılmaz fiyatlara çıkıyor yoksa globalde aynı paralar.yakın bir tarihse bekleyebilirim, s25 ne zamana çıkıyor
Muhtemelen Ocak ayı içerisinde.yakın bir tarihse bekleyebilirim, s25 ne zamana çıkıyor
bende sizin gibi düşünüyorum iphone asla üzmez gibi fakat sadece s24 ultrayı bu kadar öven bir kitle olunca araştırmak istedim16 Pro Max çok daha stabil, düz giden bir cihaz. Her yönden başarılı ve tutarlı. Tutarlılık olayı kamera, performans, pil vb her yerde geçerli. Farklı sahnelerde nasıl bir kamera performansı vereceğini ön görebiliyorsun, performansının uzun süre STABİL kalacağından emin olabiliyorsun, pil performansının yazılım sorunlarıyla düşük çıkabileceğini ama her zaman en sonunda sorunun çözüleceğini biliyorsun.
Ayrıyeten 16 Pro Max aşırı başarılı. A18 Pro ile PC oyunlarında, en ağır oyunlarda çok stabil ve yüksek performans verebiliyor. 15 Pro serisinin PC oyunlarında zaman zaman 20-25 FPS'e düştüğü sahnelerde artık stabil 30 FPS verebiliyor, Genshin 120 FPS desteği geldi. Pili en iyileri arasında zaten. Ön kamera ve video tarafında TR'de rakibi yok. Fotoğrafta illa rakipleri var ama en doğru renk profili, sahnelere göre tutarlı bir başarısı var. 25 Ultra'da beklenebilir ama şu an için sızıntılara dayanarak söyleyebileceğim tek olumlu nokta işlemci ama Samsung bu işlemciyi ne kadar stabil kullanabilecek o bile belli değil. 8 Gen 3 Overclock versiyon olmasına rağmen 8 Gen 3'lü çoğu rakibinden daha dalgalı ve düşük bir performans veriyor.