fruko.gzz
80+ Silver
Farklı hesaptan farklı TC ile verdiysen sıkıntı yokdoğru farklıymış ama bunlar aynı depodan çıkarsa ne olacak aynı kargo paketi içerisinde
Farklı hesaptan farklı TC ile verdiysen sıkıntı yokdoğru farklıymış ama bunlar aynı depodan çıkarsa ne olacak aynı kargo paketi içerisinde
aynı hesaptan farklı tc ile verdimFarklı hesaptan farklı TC ile verdiysen sıkıntı yok
Onu bilemiyorumaynı hesaptan farklı tc ile verdim
hadi hayırlısı bakalım ne olacakOnu bilemiyorum
Bence öyle olmaz ins olmazdoğru farklıymış ama bunlar aynı depodan çıkarsa ne olacak aynı kargo paketi içerisinde
Lazımsa alınır. Kenara koymalık da alınır.Arkadaşlar şimdi bu alınır mı alınmaz mı sonuç nedir ?
Hocam farklı tc ile verdiyseniz bence problem olmaz, sonuçta adrese bazlı değil gümrük kişi bazlı işliyor olması gereklitemu müşteri hizmetlerine yazdım farklı siparişler farklı paketlerde yollanır dedi bakalım ne olacak merakla bekliyorum eğer aynı pakette klavye ve mouse yollarsalar ikisinden de olucam
umarım öyle olurHocam farklı tc ile verdiyseniz bence problem olmaz, sonuçta adrese bazlı değil gümrük kişi bazlı işliyor olması gerekli
Ben hep öyle yapıyom sorun yaşamadım daha.aynı hesaptan farklı tc ile verdim
aynı pakette yolladılar mı hiç 2 farklı siparişiBen hep öyle yapıyom sorun yaşamadım daha.
kesinlikle amazondan nubwo g06 alıp geç 1000 tl civarında şuan daha iyisini 2500 3000 tl den aşağı bulamazsınŞimdi bunu da hallettik ciddi anlamda güzel kulaklık lazım. Kulaklık kablosuz olması şart. Klavye mouse masanın üstünde ama diğeri kafamızda duruyor. Temu da kablosuz kulaklık neredeyse yok mağazalar satmıyor