Neler Yeni

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Bu yazılanları yaparak 1 aylığına her şey dahil TOD üyeliğini(orj fiyatı aylık 329tl ve yıllık ödeme alıyor) bedavaya alabiliyorsunuz.
TOD ne diyen arkadaşlar için Digiturk uygulama sağlayıcısı tarafından yayımlanan dijital video ve canlı spor hizmeti sunan platformdur.
Kısacası Beinsports yani

Bütün olay bu 1L Coca Cola Zero Sugar'larda. 1 litre olması ve zero sugar olması önemli. Önce bunların siyah ve üstünde yıldız olan kapaklarından 3 adet biriktiriyoruz.(kapak örneğini de bıraktım)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Sonra DAHA DAHA uygulamasını indiriyoruz
Alıntıyı görüntüle

Uyg. içindeki ortada bulunan tuşa basıp kod gir diyerek kapağın altındaki kodları giriyoruz. (3 adet)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

3 kodu da girdikten sonra 450 daha puanımız oluyor ve 1 aylık süper dolu paketi bedavaya alıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

! Kullanım hakkı sınırsız diye biliyorum. Örneğin 9 kapak biriktirirseniz 3 aylık alabilirsiniz. !
! Son tarih ne zaman bilmiyorum fakat yeni bir kampanya değil, epeydir var !
Bakılabilir :)

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Uygunsuz davranış
ADAM KOD AÇIKLAMA KISMINA BİR TON ŞEY YAZMIŞ AHAHA NEYMİŞ TERÖR FLN KAFAYI SIYIRMIŞ AHAHA
Mal herif açıklamasını yaptım sana. Açıklamaya kapak kodu ücreti yazdım diye ağlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Aynen kardeşim bireysel hesabına maliye bakar
Mal herif açıklamasını yaptım sana. Açıklamaya kapak kodu ücreti yazdım diye ağlıyor
Aynen kardeşim bireysel hesabına maliye bakar
Mesaj otomatik birleştirildi:

MALİYE BİREYSEL HESABA BAKMIYORMUŞ ARKADAŞLAR

düzgün konuş @admin

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol

MALİYE BİREYSEL HESABA BAKMIYORMUŞ ARKADAŞLAR

düzgün konuş @admin
@admin yerine rapor etten agresif kaba dile basacaksın ki görsünler sığır

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
açıklamaya ne yazdığını atsana çok merak ettim terörle ilgili ne ekledin asjkdnasfjknmas
10 tl atıyor adam cocola kapak ücreti yazmış allahım 1 tane mermi etmez terörden bahsediyor

birde yazmış maliye bireysel hesaba bakmıyormuş ne diyeyim bu arkadaşa analamadım

• Hahaha
Reaksiyonlar: Arif

byrmbrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
ben normalde de tod kullanıyordum tv izlemek için ama geçen hafta bitmişti asıl o yüzden aldım zaten. tvden izlenememesi kötü oldu, keşke seçeneği olsa. 50 tane kapak aldım elimde patladı :D
kaç liradan aldınız 10 adet alabilirim

CptSpork

80+ Bronze
Tod'dan sürekli iptal talebin gerçekleşmiştir sms'i geliyor. Başka bu sms'i alan var mı? Üyeliğe devam edebilirsin diyor ama iptal talebi atmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
can demir
hayır kolanı satın alıp içiyorsun üyelik de bedavaya geliyor

bilgim yok hocam ama sıfırdan hesap açıp kod giren arkadaşlar da var konunun içinde
ya kola almıyorsam ? nasıl bedava olacak o zaman

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
açıklamaya ne yazdığını atsana çok merak ettim terörle ilgili ne ekledin asjkdnasfjknmas
Açıklamaya terörle ilgili bir şey eklemedim arkadaş kıçından anlamış. Açıklamada Cola Kapak ücreti gibi bir şey yazdım. Elemanda neden açıklama ekliyorsun dedi. Ben de ileride teröre vs karışırsan sana attığım paranın ne için geldiği belli olsun diye yazdım dedi. Yine maliye hesabına 10 tl için bakmaz anlamında bir cümle kurdum onu da kıçından anlamış. Konuşmalarında da anlaşılacağı üzere yaşı küçük bir arkadaşımız umarım ileride transfer açıklamalarından dolayı bir şey gelmez.

Satriani

80+ Bronze
Kod verecek varsa ben de alabilirim, kola hiç sevmem normalde. Şimdi alıp da boşa dökmeyelim...

Top Bottom