Kürşat Arslan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,661
İzledim vermedi. Başka telde ise uygulama açılmıyor avideo vs izledin mı hocam vermesi lazım
İzledim vermedi. Başka telde ise uygulama açılmıyor avideo vs izledin mı hocam vermesi lazım
kazandıklarım kısmına bakınhani vermedi bu kod falan?
Beyler 1 tane kodum eksik verebilecek var mı
uygulamadan cüzdan- kazndıklarım var oraya düşüyor sms olarak gelmıyorİzledim vermedi. Başka telde ise uygulama açılmıyor a
cüzdana baksana hocam oraya gelmis miİzledim vermedi. Başka telde ise uygulama açılmıyor a
Para verilecek şey değil ama ücretsiz alınır. Kaçak yayın izlemekten iyidir.Bedava verseler almam dediğin nadir şeylerdendir TOD. Abi bi uygulama bu kadar mı rezalet olur. Ne telefondan ne tvden ne pcden izlenmiyor lanet olsun. İyi ki iptal etmişim bu sene yoksa kafayı yedirtirdi. Dedim bi bakayım belki güncellemişlerdir diye ama yok aynı tas aynı hamam uygulama![]()
Yok hocam 1 kuruş bile etmez tod. Ücretsiz alabiliyorsan ücretsiz al alamıyorsan hiç bulaşma.Digitürk 1200 tl olmuş iptal edip aylık 690 liraya tod almaya değer mi?
buldum hocam teşekkürler yinede.kazandıklarım kısmına bakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uygulamadan cüzdan- kazndıklarım var oraya düşüyor sms olarak gelmıyor
690tl asla değmez. 12ay kacak yayın 1k falan zaten kacak izlemem derseniz de başka seceneklere bakın derim toda verilemz o paraDigitürk 1200 tl olmuş iptal edip aylık 690 liraya tod almaya değer mi?