ALİTUNAHAN
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 54
- İsim
- ALİ TUNAHAN ALAŞ
Kardeşim ben de kimseye zorla satmıyorum siz bunu hala anlamadınız konu açık zaten Facebook'ta 3 liraya satıyorlar ben burada 5 TL'ye satıyorum bu kadar açık ve net istedi istediği yerden alırkonuyu açıp insanlar 1 üyeliğe 300 400 tl vermesin 15 20tlye faydalanabilsinler diye yardımcı olmaya çalışan benim, bunu fırsat bilerek 60 70 liralara satan sensin. çok kaşınma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zeka yaşınızı düşünemiyorum ya sizin adam belki Facebook açmak istemiyor belki Facebook'u yok belki ulaşmak istemiyor hazır konuda satacak biri variken
Adamın Facebook'u yoksa nereden alacak kapağı sen anlat bana
konuyu açıp insanlar 1 üyeliğe 300 400 tl vermesin 15 20tlye faydalanabilsinler diye yardımcı olmaya çalışan benim, bunu fırsat bilerek 60 70 liralara satan sensin. çok kaşınma
Bu arada bir kapak Facebook'ta 2 ve 3 TL arası bende 5 TL yani bir kod almak için 6 tane kapak alman gerek bu şekilde de 18 lira tutuyor Facebook'ta ben bunu 30 liraya satmışım çok mu yani sen ora 60-70 lira yazmışsın el insaf sendeki bu şovmenlik de kimsede yok bilip bilmeden her işi burnunuzu sokmayın veballik almayınkonuyu açıp insanlar 1 üyeliğe 300 400 tl vermesin 15 20tlye faydalanabilsinler diye yardımcı olmaya çalışan benim, bunu fırsat bilerek 60 70 liralara satan sensin. çok kaşınma
Son düzenleme: