Neler Yeni

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
konuyu açıp insanlar 1 üyeliğe 300 400 tl vermesin 15 20tlye faydalanabilsinler diye yardımcı olmaya çalışan benim, bunu fırsat bilerek 60 70 liralara satan sensin. çok kaşınma
Kardeşim ben de kimseye zorla satmıyorum siz bunu hala anlamadınız konu açık zaten Facebook'ta 3 liraya satıyorlar ben burada 5 TL'ye satıyorum bu kadar açık ve net istedi istediği yerden alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zeka yaşınızı düşünemiyorum ya sizin adam belki Facebook açmak istemiyor belki Facebook'u yok belki ulaşmak istemiyor hazır konuda satacak biri variken

Adamın Facebook'u yoksa nereden alacak kapağı sen anlat bana

konuyu açıp insanlar 1 üyeliğe 300 400 tl vermesin 15 20tlye faydalanabilsinler diye yardımcı olmaya çalışan benim, bunu fırsat bilerek 60 70 liralara satan sensin. çok kaşınma
Bu arada bir kapak Facebook'ta 2 ve 3 TL arası bende 5 TL yani bir kod almak için 6 tane kapak alman gerek bu şekilde de 18 lira tutuyor Facebook'ta ben bunu 30 liraya satmışım çok mu yani sen ora 60-70 lira yazmışsın el insaf sendeki bu şovmenlik de kimsede yok bilip bilmeden her işi burnunuzu sokmayın veballik almayın

Son düzenleme:

hamzaersoy

80+ Bronze
Kardeşim ben de kimseye zorla satmıyorum siz bunu hala anlamadınız konu açık zaten Facebook'ta 3 liraya satıyorlar ben burada 5 TL'ye satıyorum bu kadar açık ve net istedi istediği yerden alır

Zeka yaşınızı düşünemiyorum ya sizin adam belki Facebook açmak istemiyor belki Facebook'u yok belki ulaşmak istemiyor hazır konuda satacak biri variken

Bu arada bir kapak Facebook'ta 2 ve 3 TL arası bende 5 TL yani bir kod almak için 6 tane kapak alman gerek bu şekilde de 18 lira tutuyor Facebook'ta ben bunu 30 liraya satmışım çok mu yani sen ora 60-70 lira yazmışsın el insaf sendeki bu şovmenlik de kimsede yok bilip bilmeden her işi burnunuzu sokmayın veballik almayın
konu üstte kalsın diye mesajları 3-4 dakika aralıklarla yazıyor dsajhkfsadh. mesele aldığın ve sattığın fiyat değil ali. yaptığın şey ticaret, buna burnunu sokan kimse yok. bunun ötesinde yaptığın şeyler var ve 50 kişi toplanmış sana bunu anlatmaya çalışıyor. kafa yok kafa

CptSpork

80+ Bronze

Hala anlamıyorsun :D Zorla satıyorsun demiyoruz zaten. Biz insanları bilgilendiriyoruz, senden 5'e almak yerine az bi araştırın 2'ye alın diyoruz. Senin bu yüzden karnın ağrıyor. Hala yaptığın işi bir lütufmuş gibi anlatıyorsun insanlara :D Ne yani şimdi sen facebook açmak istemeyen insanlar için mi 5₺'den hizmet sunuyorsun? R10 ve DonanımHaber Forumlarında 2-3₺'den satan kişiler bulunabiliyor. Ayrıca senden 30 TL'ye Tod alacağıma gider 12 TL'den 3 tane tod alırım arkadaşlarıma dağıtırım ki öyle de yaptım. Onurunla edebinle satsan zaten kimse laf etmeyecek. Konudaki yoğunluğu fırsat bilip fahiş fiyata satamazsın. Piyasasını bilmeyen insanları dolandırmaktır bu. İnsanlar 2₺'ye satıldığını bilse başka forumlarda senin yüzüne bile bakmaz.

Satışa devam edersen papara bilgilerinle şikayette bulunacağım. @Mehmet Yılmaz artık siz yetkililerinde bu duruma el atması lazım. Konuyu kilitlemelisiniz bence. Sıcak Fırsatlar konusu ile alakası kalmadı konunun. Ticaret konusuna döndü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,422
Üyeler
165,353
Son üye
ka10
Top Bottom