Neler Yeni

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
Elinde olan varsa sağlam kod alabilirim 150 puan olmuş kodlar önceden 300 puandi her kod

CptSpork

80+ Bronze
facebook dolandırıcı çok size kolay gelsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

facebook nasıl güveneceksin git bakalım adam parayı atar atmaz engeli basıyor
Sende dolandırıyorsun dostum ona bakarsan insanları, piyasası 2 birim taş çatlasın 3 birim olan şeyi 5 birim'e satıyorsun. Senden 5 birime almak yerine 10 dakikalık bi araştırmayla 2 birime satın aldım. Azıcık internet kullanmayı bilen senden almak yerine gider daha ucuza alır zaten. Bence bu konu artık kilitlenmeli. Çünki iyice ticaret yerine dönü. Konu sahibi zaten olaydan bahsetmiş.

Bide sorun çıkarsa kodda telafisini yapıyorum diye övünmüşsün :D Zaten bunu yapmak zorundasın. Vaad ettiğin şeyi, hizmetini tam anlamıyla karşılayamıyorsan aksi dolandırıcılık oluyor. Ha zaten yaptığında legal bir şey değil, fatura kesmeden satış yaparak ibana para almak suçtur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Sende dolandırıyorsun dostum ona bakarsan insanları, piyasası 2 birim taş çatlasın 3 birim olan şeyi 5 birim'e satıyorsun. Senden 5 birime almak yerine 10 dakikalık bi araştırmayla 2 birime satın aldım. Azıcık internet kullanmayı bilen senden almak yerine gider daha ucuza alır zaten. Bence bu konu artık kilitlenmeli. Çünki iyice ticaret yerine dönü. Konu sahibi zaten olaydan bahsetmiş.
kapak alcak arkadaşlar duyrulur buranın sahibi geldi ne anlatıyon kardeşim sen kafan mı iyi herkes istediği yerden alır ben zorla aldırmıyorum

Bide sorun çıkarsa kodda telafisini yapıyorum diye övünmüşsün :D Zaten bunu yapmak zorundasın. Vaad ettiğin şeyi, hizmetini tam anlamıyla karşılayamıyorsan aksi dolandırıcılık oluyor. Ha zaten yaptığında legal bir şey değil, fatura kesmeden satış yaparak ibana para almak suçtur.
tipe bak bide gelmiş burda edebiyat yapıyor millet rahat alışmış adam o biraz araştırmak yerine bana verip direk dm kapağını alıyor herkes sen sanma herkesin konforu başka tercihi başka aslanım adaım facebook yok belki .....

CptSpork

80+ Bronze
kapak alcak arkadaşlar duyrulur buranın sahibi geldi ne anlatıyon kardeşim sen kafan mı iyi herkes istediği yerden alır ben zorla aldırmıyorum
Zorla aldırıyorsun diye bir imada bulunmadım, zaten herkes istediği yerden alacak. Ben sadece arkadaşları uyarmak istedim. Yanlış olan nedir? "facebook dolandırıcı çok size kolay gelsin" gibi bir mesaj yazarak sanki çok büyük bir lütuf yapıyormuşsun gibi lanse ediyorsun kendini. Buna cevap vermem mi problem oldu? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Zorla aldırıyorsun diye bir imada bulunmadım, zaten herkes istediği yerden alacak. Ben sadece arkadaşları uyarmak istedim. Yanlış olan nedir? "facebook dolandırıcı çok size kolay gelsin" gibi bir mesaj yazarak sanki çok büyük bir lütuf yapıyormuşsun gibi lanse ediyorsun kendini. Buna cevap vermem mi problem oldu? :D
adam dm mesaj atım birde face hesabımı açacam diyor konu açık herkes istediği yerden alır sen market giriyorsun adama diyorsun ki bu pahalı şu markette ucuz olur mu öyle adam der git ordan al zorla kimse kimseye bir şey aldırmaz

sen biraz fazla kapak alda hayrına dağıt senide görelim 2,5 alıyormuşsun sat 3 görelim birde seni

Elinde olan varsa sağlam kod alabilirim 150 puan olmuş kodlar önceden 300 puandi her kod
ben satıyorum

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
adam dm mesaj atım birde face hesabımı açacam diyor konu açık herkes istediği yerden alır sen market giriyorsun adama diyorsun ki bu pahalı şu markette ucuz olur mu öyle adam der git ordan al zorla kimse kimseye bir şey aldırmaz

sen biraz fazla kapak alda hayrına dağıt senide görelim 2,5 alıyormuşsun sat 3 görelim birde seni

ben satıyorum
Kac para tanesi kac tane alabiliyorum minumum

CptSpork

80+ Bronze

Öncelikle noktalama işaretleri nedir, ne değildir onu bi araştırmanı tavsiye ederim. İkinci olarak, piyasanın çok üstünde fiyata sattığını söylemem ve insanları uyarmam kadar doğal bir şey yok. Hala birisine zorla bir şey aldırma mevzusuna takılmışsın :D Kimse kimseye zorla bir şey aldırmıyor merak etme. Attığım hiçbir mesajda gidin şundan alın tarzı bir cümle kurmadım. Sadece insanların ufak bir araştırmayla senin fahiş fiyatından kurtulabileceklerini söyledim. Bu kadar içerlemene gerek yok.

Bu arada 2,5'a kapak almıyorum ve 3'e satma gibi bir derdim yok. Sadece senden 5₺'ye alıp dolandırılmak yerine ufak bir araştırmayla tanesi 2₺'den aldım.

Kac para tanesi kac tane alabiliyorum minumum
Tanesi 5₺'den satıyor arkadaş, piyasası 2₺.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Öncelikle noktalama işaretleri nedir, ne değildir onu bi araştırmanı tavsiye ederim. İkinci olarak, piyasanın çok üstünde fiyata sattığını söylemem ve insanları uyarmam kadar doğal bir şey yok. Hala birisine zorla bir şey aldırma mevzusuna takılmışsın :D Kimse kimseye zorla bir şey aldırmıyor merak etme. Attığım hiçbir mesajda gidin şundan alın tarzı bir cümle kurmadım. Sadece insanların ufak bir araştırmayla senin fahiş fiyatından kurtulabileceklerini söyledim. Bu kadar içerlemene gerek yok.

Bu arada 2,5'a kapak almıyorum ve 3'e satma gibi bir derdim yok. Sadece senden 5₺'ye alıp dolandırılmak yerine ufak bir araştırmayla tanesi 2₺'den aldım.

Millet araştırmak istemiyor hazır olani istiyor sen bunu anlamaktan zorlanıyorsun ne noktalama işaretlerinden bahsediyorsun sen varya kafayı sıyırmışsin

2 tl aldın en zeki en araştıran sen oldun hadi bakalım

2 tl bana versene alayım ben

CptSpork

80+ Bronze
Millet araştırmak istemiyor hazır olani istiyor sen bunu anlamaktan zorlanıyorsun ne noktalama işaretlerinden bahsediyorsun sen varya kafayı sıyırmışsin

2 tl aldın en zeki en araştıran sen oldun hadi bakalım

2 tl bana versene alayım ben
Zaten sende 2₺'ye alıp 5₺'ye satıyorsun burada, ne anlatıyosun :D İnsanların piyasası 2₺ olduğundan haberi yok bende insanları bilgilendiriyorum sana dolandırılmasınlar diye. Problem nedir? İnsanların daha ucuza alması mı problem senin için? :D

Daha fazla senin gibi çocukla muhattap olmayacağım. Yaptığın şey legal değil zaten, Papara'ya faturasız satış yaptığına dair şikayette bulunacağım. Yetkililerinde bu arkadaşın forumu ticaret yerine çevirmesine son vermesi lazım artık. Teknoloji forumumu ticaret forumumu belli değil. Ha ticaret forumuysa herkes konusunu açsın kendi konusunda satış yapsın herkes reklam yapsın. Çocuk forum üzerinden al sat yapıyor piyasası 2 olan şeyi 5'e satıyor milleti dolandırıyor.

Bu çocuğa dolandırılmamak isteyen arkadaşlar; Popüler forumlarda "daha daha", "kapak kodu" gibi terimleri aratırsanız zaten daha ucuza, daha doğrusu "piyasa fiyatında" satan kişileri bulabilirsiniz.

Son düzenleme:

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Kerem
Yazdım dm burayı meşgul etmeyek
Ya Ali gece 2.44 de adama mesaj atmışsın.
Ben sana diyorum ki aldığım 50 koddan 30 tanesi patlak.
Sen bana 11 tane kod atıp hakkına helal et demişsin. O sonradan attığın koddan da bir tanesi çalışıyor 10 tanesi gene patlak.
Ben ne diyeyim sana?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Ya Ali gece 2.44 de adama mesaj atmışsın.
Ben sana diyorum ki aldığım 50 koddan 30 tanesi patlak.
Sen bana 11 tane kod atıp hakkına helal et demişsin. O sonradan attığın koddan da bir tanesi çalışıyor 10 tanesi gene patlak.
Ben ne diyeyim sana?
Kodların hepsini denedim videosu da mevcut tek sende o kadar fire çıkması normal mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
BEKİR ALTIN
Kodların hepsini denedim videosu da mevcut tek sende o kadar fire çıkması normal mi ?
50 kod aldım 25 yakın bozuk çıktı satıcı ekstra verdi onlardan da 2 3 tane bozuk çıktı sıkıntı yok. bir kısmını toda bir kısmına Nays a çevirdim bedaya almış oldum. Üstüne 3 ay tod aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,042,367
Üyeler
165,346
Son üye
eternal__
Top Bottom