Neler Yeni

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Sen de sanaldan ibaretsin o facebook'taki de, güven ilişkisi tek taraflı olacak mecbur, bu işlerin garantisi de olmaz, her an her şey olabilir.
ben kod garanti veriyorum hata olursa tek taraflı davranmıyorum neyse iadesini yapıyrum 50 kod attım arkadaş biri 20 tane hatalı dedi hepsini attım bunun garantisi yok bende var
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kimseye zorla satmıyorum zaten malın fiyatı ve garantisi belli gidip herkes istediği yerden alabilir zaten konuda her şey açık biri yazdımı bana dolanırıcı diye birde ben fotoğraflı 4 tl zor oluyordu burdan satmak yazılıya geçtim onuda 5 tl verdim ve garantili alanlar hep ref oldu

• Beğen
Reaksiyonlar: dedo

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Safa Beytullah kalaycı
ben kod garanti veriyorum hata olursa tek taraflı davranmıyorum neyse iadesini yapıyrum 50 kod attım arkadaş biri 20 tane hatalı dedi hepsini attım bunun garantisi yok bende var

ben kimseye zorla satmıyorum zaten malın fiyatı ve garantisi belli gidip herkes istediği yerden alabilir zaten konuda her şey açık biri yazdımı bana dolanırıcı diye birde ben fotoğraflı 4 tl zor oluyordu burdan satmak yazılıya geçtim onuda 5 tl verdim ve garantili alanlar hep ref oldu
50 tane alan benim sıkıntı olanları aynı anda yenisini verdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
r10'daki zisino6161'de kod yokmuş
facebooktakini deneyeceğim artık ama yeni yıla girdiğimiz için kod sıkıntısı var sanırım.
sen genede mehmet hünerin linkini paylaş hani ucuza aldın ya 2,5 tl fotoğraflı garantisiz

sen genede mehmet hünerin linkini paylaş hani ucuza aldın ya 2,5 tl fotoğraflı garantisiz
adam bi 50 tane alsa yarısından fazlası fire olsa ne olacak para boş gitti

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Anonim Ankh

Garantisi benim diyorsun sen de sanaldan ibaretsin, ne sanki. Ayrıca arkadaşa da yazık olmuş 50 tane parasına 100 tane alabilirdim hadi 20 tanesi hatalı çıktı, o halde bile 30 tane karda olurdu, neyse artık.

adam bi 50 tane alsa yarısından fazlası fire olsa ne olacak para boş gitti
Neden linkini paylaşayım, isteyen olursa araştırsın bulsun, bu konunun 14. sayfasında paylaşan biri vardı ben de orda gördüm.
Anladığım kadarıyla 50 taneden yarısı fire olma olasılığı çok düşük, seni tanımadığım gibi mehmet hüneri de tanımıyorum, belki onunla da iletişime geçince yenisini gönderiyordur, 12 tane aldım, hepsi sorunsuz geldi, bu yüzden tekrar iletişime geçmek zorunda kalmadım, ayrıca yarısı fire olsa bu işi siz niye yapasınız, sizden alanların parasının yarısı boşa gitmiş oluyor, başka bir şey yok.

Sizi de yeni gördüm, facebook'taki o şahsı da, bu yüzden kimseyi savunacak durumda değilim ama kodları genel piyasanın 2 katına sattığınız gerçeğini de göz ardı edemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Garantisi benim diyorsun sen de sanaldan ibaretsin, ne sanki. Ayrıca arkadaşa da yazık olmuş 50 tane parasına 100 tane alabilirdim hadi 20 tanesi hatalı çıktı, o halde bile 30 tane karda olurdu, neyse artık.

Neden linkini paylaşayım, isteyen olursa araştırsın bulsun, bu konunun 14. sayfasında paylaşan biri vardı ben de orda gördüm.
Anladığım kadarıyla 50 taneden yarısı fire olma olasılığı çok düşük, seni tanımadığım gibi mehmet hüneri de tanımıyorum, belki onunla da iletişime geçince yenisini gönderiyordur, 12 tane aldım, hepsi sorunsuz geldi, bu yüzden tekrar iletişime geçmek zorunda kalmadım, ayrıca yarısı fire olsa bu işi siz niye yapasınız, sizden alanların parasının yarısı boşa gitmiş oluyor, başka bir şey yok.

Sizi de yeni gördüm, facebook'taki o şahsı da, bu yüzden kimseyi savunacak durumda değilim ama kodları genel piyasanın 2 katına sattığınız gerçeğini de göz ardı edemem.
zaten fiyat belli bende konuda açık ben zorla kapak aldırmıyorum herkes istediği yerden alabilir bana gelişi yazılı garantli 3 ben bunu kaça satim sen söyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Abdulkadir
Sen de sanaldan ibaretsin o facebook'taki de, güven ilişkisi tek taraflı olacak mecbur, bu işlerin garantisi de olmaz, her an her şey olabilir.

Ayrıca bir şey olursa genel piyasası 2.5 TL zaten, sana vereceği parayla 2 kat daha fazla kod alınıyor, gitsin başkasından bi o kadar da kod alsın sıkıntı yaşayan.
Bende aldım bir problem yaşamadım
Mehmet hünerden ben yazılı aldım oda 3 lira direk kopyala yapıştır yapıyorsunuz

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Anonim Ankh
zaten fiyat belli bende konuda açık ben zorla kapak aldırmıyorum herkes istediği yerden alabilir bana gelişi yazılı garantli 3 ben bunu kaça satim sen söyle
Sana satma demedim zaten, facebook'taki tanımadığın bir adama kötüleme yaptığın için, insanlar senden almalarına teşvik için başkalarının hakkına girmene biraz gıcık oldum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Sana satma demedim zaten, facebook'taki tanımadığın bir adama kötüleme yaptığın için, insanlar senden almalarına teşvik için başkalarının hakkına girmene biraz gıcık oldum.
ben kismeyi kötülemiyorum dikkat edin dedim yani almayın demedim zaten dolandırılan arkadaş bizzat sana söylücek

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kadir danacıoğlu
ya bu bazı kodlar neden çalışmıyor gidip aldık Girdiğin kod tarihi geçmiş bir kampanyaya ait ya da aktif değil. diyor

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Anonim Ankh
facebook nasıl güveneceksin git bakalım adam parayı atar atmaz engeli basıyor
kötülemedim derken lafınızı tekrar size hatırlatırım.
Ben aldım sorun yaşamadım, konuda 20 sayfadan fazla yazı var, diğer alanlar ve sorun yaşamayanları görerek aldım zaten. İkiniz de sanalsınız, güven tek taraflı olacak mecbur.

ya bu bazı kodlar neden çalışmıyor gidip aldık Girdiğin kod tarihi geçmiş bir kampanyaya ait ya da aktif değil. diyor
Geçen sene mevzusu (2024'ten kalan kodlar) var sanırım, güncelliğini yitirmiş oluyor muhtemelen.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Anonim Ankh
uyelık bıtımınde aynı tod hesabı ıcın tekrar daha daha dan aldıgın uyelık kodunu kullanıp devam edebılırsın ayrı ayrı sureklı hesap acamaya gerek yok tod ıcın

hoşbuldumda tanıyamadım :)
2 kere üst üste kod girersem ne olur? Bilginiz var mı?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
2 kere üst üste kod girersem ne olur? Bilginiz var mı?
Onu denemedim ama 1 aylık üyelik bitince üzerine yeniden aktif edebilirsin gene ayni hesaba geliyor yani değişen bisey yok

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Anonim Ankh
Onu denemedim ama 1 aylık üyelik bitince üzerine yeniden aktif edebilirsin gene ayni hesaba geliyor yani değişen bisey yok
Evet, eğer biliyorsanız diye sorayım dedim yoksa zaten mecbur dediğiniz gibi yapacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,369
Üyeler
165,346
Son üye
eternal__
Top Bottom