Neler Yeni

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Kerem
Kodların hepsini denedim videosu da mevcut tek sende o kadar fire çıkması normal mi ?
Ali emin ol kimsenin 3 kuruşluk kapağına muhtaç değiliz.
Senden zaten bir beklentim yok.
Tek söyleyeceğim almayın sonra rezil olursunuz.
Gördüğünüz gibi verilen cevap bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Ya Ali gece 2.44 de adama mesaj atmışsın.
Ben sana diyorum ki aldığım 50 koddan 30 tanesi patlak.
Sen bana 11 tane kod atıp hakkına helal et demişsin. O sonradan attığın koddan da bir tanesi çalışıyor 10 tanesi gene patlak.
Ben ne diyeyim sana?
Dmeden bana IBAN at

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
BEKİR ALTIN
bro ben çalışmayan bütün kodları Ali arkadaşa mesaj attım. Geri dönüş yapıcam dedi. 20 civarı kod verdi. Evet fire var ama sonuç olarak 100 200 liraya 3 aylık tod almak bile okey yani bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Böyle tipleri bilirim sabırsızdır elime kod geçse zaten atacağım kendine para ialesi de yapalım benim için hiç sorun değil

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Kerem
bro ben çalışmayan bütün kodları Ali arkadaşa mesaj attım. Geri dönüş yapıcam dedi. 20 civarı kod verdi. Evet fire var ama sonuç olarak 100 200 liraya 3 aylık tod almak bile okey yani bence
Ne 3 liralık koddayim ne başka bir şeye takıldım.
Verilen cevap tarzından hoşlanmıyorum.
Dmeden bana IBAN at
Yok Ali işine bak hiçbir şey istemiyorum senden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ

Kardeş sen burada şov yapıyorsun başka hiçbir amacın yok ben sana verdiğim hizmeti hatasını düzeltmek için elimden geleni yapıyorum sen bana hala ben senden bir şey istemiyorum bir 5 dakika sonra yazarsın hakkını helal etmiyorum falan yazarsın tam bir şovmensin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta sen bana IBAN at bütün paranı atacağım

Bana bankayı arattırma her türlü bulur o ibani o parayı atarım ben haram yemem

Tüm paran da iade ettim Tod da hediyem olsun sana

Son düzenleme:

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Kerem
Kardeş sen burada şov yapıyorsun başka hiçbir amacın yok ben sana verdiğim hizmeti hatasını düzeltmek için elimden geleni yapıyorum sen bana hala ben senden bir şey istemiyorum bir 5 dakika sonra yazarsın hakkını helal etmiyorum falan yazarsın tam bir şovmensin

Hatta sen bana IBAN at bütün paranı atacağım

Bana bankayı arattırma her türlü bulur o ibani o parayı atarım ben haram yemem

Tüm paran da iade ettim Tod da hediyem olsun sana
Burada yapmaya çalıştığın şovun farkına var yazıklarını bir oku.
Ben sana hakkımı helal ettim ki zaten o parayı istemiyorum da.
Parayı yolladığın arkadaşa da ortak hediyemiz olsun :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Sen ikimizin arasındaki bir sorunu tutup kendi aramızda çözeceğimizie burada yayınlaman tamamen şovdur bana yazsan kardeşim ben kodlarımı veya paramı istiyorum ben yazarım tamam kardeşim kusura bakma gerekeni yapacağım derdim asla hiçbir şekilde birinde hakkım kalmasını istemem sen burada şov yapmak için 50 kapaktan 30 tanesi bilmem ne olduğu yazmışsın tamamen şovdur bu 50 kapaktan 30 tanesi bilmem ne olduğu yazmışsın tamamen şovdur bu

Kendi aramızda çözeceğimiz bir problemi başka birinin de o probleme dahil eder isen bu tamamen şov olur

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Kerem
Sen ikimizin arasındaki bir sorunu tutup kendi aramızda çözeceğimizie burada yayınlaman tamamen şovdur bana yazsan kardeşim ben kodlarımı veya paramı istiyorum ben yazarım tamam kardeşim kusura bakma gerekeni yapacağım derdim asla hiçbir şekilde birinde hakkım kalmasını istemem sen burada şov yapmak için 50 kapaktan 30 tanesi bilmem ne olduğu yazmışsın tamamen şovdur bu 50 kapaktan 30 tanesi bilmem ne olduğu yazmışsın tamamen şovdur bu

Kendi aramızda çözeceğimiz bir problemi başka birinin de o probleme dahil eder isen bu tamamen şov olur
Ali kendi kendini yalanlıyorsun sana başka bir cevap vermeyeceğim.

Ekler

• 1737021327992.png
    1737021327992.png
    69.8 KB · Hit: 7
  • 1737021340991.png
    1737021340991.png
    21.5 KB · Hit: 7

hamzaersoy

80+ Bronze
@ALİTUNAHAN yeterince ekmek yedin ali şu konuyu salmanı istiyorum. bir de insanlara "burda hazır kod var niye facebooktan istesinler" gibi saçma şeyler yazmışsın. onların kodu hazır değil mi enayi mi orada satan satıcılar 2 3 TL'ye verdikleri için ? biz de biliyoruz babanın kola fabrikasında çalışmadığını, kodu onlardan alıp gelip burada 2 katına satmak dışında hiçbir şey yapmadığını. ekmeğini çıkarıyorsun diye ses etmedim fakat işi iyice şova dökmüşsün. yaptığın tek şey ticaret olduğu için müdahale etmek istemedim fakat bir de gidip kendi kapak satın aldığın adamları burda dolandırıcı diye kötülemişsin, sırf senden alsınlar diye ha :D o yüzden bu kadar yeter, daha fazla konuyu ve insanları rahatsız etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Ali kendi kendini yalanlıyorsun sana başka bir cevap vermeyeceğim.
Kabul edip etmediğine dair direkt show'a dökmüşüm burada yazmamışsın ki kardeşim bana para iadesi veya kapak iadesi yapabilir misin diye direk burada show'a dökmüşün sen kendini belgeliyorsun burada hani ondan sonra bir şey yazmışsın bak bakayım

@ALİTUNAHAN yeterince ekmek yedin ali şu konuyu salmanı istiyorum. bir de insanlara "burda hazır kod var niye facebooktan istesinler" gibi saçma şeyler yazmışsın. onların kodu hazır değil mi enayi mi orada satan satıcılar 2 3 TL'ye verdikleri için ? biz de biliyoruz babanın kola fabrikasında çalışmadığını, kodu onlardan alıp gelip burada 2 katına satmak dışında hiçbir şey yapmadığını. ekmeğini çıkarıyorsun diye ses etmedim fakat işi iyice şova dökmüşsün. yaptığın tek şey ticaret olduğu için müdahale etmek istemedim fakat bir de gidip kendi kapak satın aldığın adamları burda dolandırıcı diye kötülemişsin, sırf senden alsınlar diye ha :D o yüzden bu kadar yeter, daha fazla konuyu ve insanları rahatsız etme
Bu da arkadaşın mı

Ben kimseye dolandırıcı damgası vurmadım dikkat edin dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,397
Üyeler
165,351
Son üye