@ALİTUNAHAN güvenilir siniz
Arkadaştan 15 adet alım yaptım hatalı çıkanların yerine de yenisini attı yardımcı oldu. Alım yapabilirsiniz.Kapak mevcut
Güvenilir satıcı,sorunsuz teslim etti.Kapak mevcut
maalesef bende çok fazla aldıktan sonra farkettim sağlam kazıklandık@ALİTUNAHAN adlı arkadaş tanesini 5 tlden satıyor, biraz araştırmayla tanesi 3 hatta 2₺ den satan kişiler bulabilirsiniz.
nerden bulacagız hocam@ALİTUNAHAN adlı arkadaş tanesini 5₺'den satıyor, biraz araştırmayla tanesi 3₺ hatta 2₺'den satan kişiler bulabilirsiniz.
Popüler forumları ve facebooku araştırın hocam çok satan var 2₺'den olmasa bile 3₺'den satan bulursunuz mutlaka. Bu arkadaş biraz fırsatçılık yapmış forumdaki yoğun ilgiyi görünce karnı doymuş olmalı.nerden bulacagız hocam
maalesef bende çok fazla aldıktan sonra farkettim sağlam kazıklandık
nerden bulacagız hocam
5-6 sayfa öncesine giderseniz 1,5-2tlden satan arkadaşların profillerini linklerini vb paylaşmıştık. ali tunahan da zaten oradan 2tlye alıp size 5tlye veriyor bi olayı yok yani.maalesef bende çok fazla aldıktan sonra farkettim sağlam kazıklandık
r10'daki zisino6161'de kod yokmuş5-6 sayfa öncesine giderseniz 1,5-2tlden satan arkadaşların profillerini linklerini vb paylaşmıştık. ali tunahan da zaten oradan 2tlye alıp size 5tlye veriyor bi olayı yok yani.
facebook nasıl güveneceksin git bakalım adam parayı atar atmaz engeli basıyorPopüler forumları ve facebooku araştırın hocam çok satan var 2₺'den olmasa bile 3₺'den satan bulursunuz mutlaka. Bu arkadaş biraz fırsatçılık yapmış forumdaki yoğun ilgiyi görünce karnı doymuş olmalı.
Yalan konuşmayın, işinizi baltalamak gibi olacak, olsun da 5 TL ne, daha yeni aldım tanesi 2.5 TL'den.facebook dolandırıcı çok size kolay gelsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
facebook nasıl güveneceksin git bakalım adam parayı atar atmaz engeli basıyor
mehmet hüner linkini ekle millet yararlansın bir şey olursada garantisi sensin heeFacebook'taki Mehmet Hüner'den aldım tanesi 2.5'tan 12 tane 30 TL, hepsini girdim şimdi nedense günlük 4 sınır falan uyarı vermedi, hiçbirinde de sorun yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yalan konuşmayın, işinizi baltalamak gibi olacak, olsun da 5 TL ne, daha yeni aldım tanesi 2.5 TL'den.
Sen de sanaldan ibaretsin o facebook'taki de, güven ilişkisi tek taraflı olacak mecbur, bu işlerin garantisi de olmaz, her an her şey olabilir.mehmet hüner linkini ekle millet yararlansın bir şey olursada garantisi sensin hee