Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

CptSpork

80+ Bronze
@ALİTUNAHAN adlı arkadaş tanesini 5₺'den satıyor, biraz araştırmayla tanesi 3₺ hatta 2₺'den satan kişiler bulabilirsiniz.

Son düzenleme:

CptSpork

80+ Bronze
nerden bulacagız hocam
Popüler forumları ve facebooku araştırın hocam çok satan var 2₺'den olmasa bile 3₺'den satan bulursunuz mutlaka. Bu arkadaş biraz fırsatçılık yapmış forumdaki yoğun ilgiyi görünce karnı doymuş olmalı.

hamzaersoy

80+ Bronze

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Anonim Ankh
5-6 sayfa öncesine giderseniz 1,5-2tlden satan arkadaşların profillerini linklerini vb paylaşmıştık. ali tunahan da zaten oradan 2tlye alıp size 5tlye veriyor bi olayı yok yani.
r10'daki zisino6161'de kod yokmuş
facebooktakini deneyeceğim artık ama yeni yıla girdiğimiz için kod sıkıntısı var sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
facebook dolandırıcı çok size kolay gelsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Popüler forumları ve facebooku araştırın hocam çok satan var 2₺'den olmasa bile 3₺'den satan bulursunuz mutlaka. Bu arkadaş biraz fırsatçılık yapmış forumdaki yoğun ilgiyi görünce karnı doymuş olmalı.
facebook nasıl güveneceksin git bakalım adam parayı atar atmaz engeli basıyor

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Anonim Ankh
Facebook'taki Mehmet Hüner'den aldım tanesi 2.5'tan 12 tane 30 TL, hepsini girdim şimdi nedense günlük 4 sınır falan uyarı vermedi, hiçbirinde de sorun yaşamadım.

facebook dolandırıcı çok size kolay gelsin

facebook nasıl güveneceksin git bakalım adam parayı atar atmaz engeli basıyor
Yalan konuşmayın, işinizi baltalamak gibi olacak, olsun da 5 TL ne, daha yeni aldım tanesi 2.5 TL'den.
Türkiye piyasasının mini bir örneğisiniz, fırsaçılık temalı fahiş fiyat durumu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Facebook'taki Mehmet Hüner'den aldım tanesi 2.5'tan 12 tane 30 TL, hepsini girdim şimdi nedense günlük 4 sınır falan uyarı vermedi, hiçbirinde de sorun yaşamadım.

Yalan konuşmayın, işinizi baltalamak gibi olacak, olsun da 5 TL ne, daha yeni aldım tanesi 2.5 TL'den.
mehmet hüner linkini ekle millet yararlansın bir şey olursada garantisi sensin hee

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Anonim Ankh
mehmet hüner linkini ekle millet yararlansın bir şey olursada garantisi sensin hee
Sen de sanaldan ibaretsin o facebook'taki de, güven ilişkisi tek taraflı olacak mecbur, bu işlerin garantisi de olmaz, her an her şey olabilir.

Ayrıca bir şey olursa genel piyasası 2.5 TL zaten, sana vereceği parayla 2 kat daha fazla kod alınıyor, gitsin başkasından bi o kadar da kod alsın sıkıntı yaşayan.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom