❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨ŞARTSIZ!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bedava verseler almam dediğin nadir şeylerdendir TOD. Abi bi uygulama bu kadar mı rezalet olur. Ne telefondan ne tvden ne pcden izlenmiyor lanet olsun. İyi ki iptal etmişim bu sene yoksa kafayı yedirtirdi. Dedim bi bakayım belki güncellemişlerdir diye ama yok aynı tas aynı hamam uygulama :D

Teşekkürler işe yaradı,ama bu tod o kadar para alıp üstüne 720p yayın mı yapıyor cidden? En basit iptv'de bile 1080p yayın var.

iptv ile tod dün kıyasladım iptv daha kaliteli ve 2sn öndeydi :ROFLMAO:

Digitürk 1200 tl olmuş iptal edip aylık 690 liraya tod almaya değer mi?

Bedava verseler almam dediğin nadir şeylerdendir TOD. Abi bi uygulama bu kadar mı rezalet olur. Ne telefondan ne tvden ne pcden izlenmiyor lanet olsun. İyi ki iptal etmişim bu sene yoksa kafayı yedirtirdi. Dedim bi bakayım belki güncellemişlerdir diye ama yok aynı tas aynı hamam uygulama :D
Para verilecek şey değil ama ücretsiz alınır. Kaçak yayın izlemekten iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam 1 kuruş bile etmez tod. Ücretsiz alabiliyorsan ücretsiz al alamıyorsan hiç bulaşma.

kazandıklarım kısmına bakın

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uygulamadan cüzdan- kazndıklarım var oraya düşüyor sms olarak gelmıyor
buldum hocam teşekkürler yinede.

690tl asla değmez. 12ay kacak yayın 1k falan zaten kacak izlemem derseniz de başka seceneklere bakın derim toda verilemz o para

Kapak olayı uğraştırıcı diye denememiştim, bu konuya denk geldiğim iyi oldu teşekkürler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,233
Üyeler
184,282
Son üye
fatihben9991
Geri