Matematik yapamiyom diye e.a secmek gibi bir salakligada dusme aga cunku e.adakilerde matematik yuzunden eleniyorhocam inanın bırakacak bir insan değilim ama matematik işin içine girince en aşşağılık 5 para etmez bir insan oluyorum zoruma gidiyor
anladığım kadarıyla kafanda çok büyütmüşsün matematik konusunu. emin ol uğraşmadıkça düzelmiyor hatta daha da kötüye gidiyor.hocam inanın bırakacak bir insan değilim ama matematik işin içine girince en aşşağılık 5 para etmez bir insan oluyorum zoruma gidiyor
eşit ağırlıke a nedir hocam
Youtubedan falan dinle kral mesela benim dershanedw buna cok iyi ornek biri var kendisi 85obp ile alan lisede hocalari kotu olmasina ragmen evde kendi ugraslariyla calisip suan tytde 85 90 netleri gorebiliyorbizim hoca çok değişik bir hoca okulda kimse sevmiyor herkese sınav harici düşük veriyor sadece kendi kızına güzel not giriyor..
Esit agirlik kral 11 e gecwrken sectirecekler sayisal esit agirlik diy3e a nedir hocam
hocam siz vazgeçerseniz zaten hiç olmaz. Uğraşın bir ucundan tutun gerisi gelir. Matematik çalışın baktınız sıkıldınız bunaldınız çıkın oksijen alın dışarda sonra yine çalışmaya başlayın. Ayrıca gerçekten hocanızın yaptığı bir ayrımcılık söz konusu ise hafife alıncak bir durum değil ailenize bildirin diğer öğrencilerin aileleri ile görüşsünler birlikte bu işi halletsinler bence.hocam inanın bırakacak bir insan değilim ama matematik işin içine girince en aşşağılık 5 para etmez bir insan oluyorum zoruma gidiyor
Kral valla istedigin meslege gore hareket iste ben hukuk istiyom diyosan ea dan ben muhendis olcam diyosan sayisaldan ben doktor sayisal vs matematikten kacis yok dil okusan dilde hem is imkani azligi hemde yine tyt matematikten dusersinneden hocam sayısal mı seçeyim onu da hiç yapamam ki