Neler Yeni

🔥İndirim UYAN AHALİ AJAZZ AJ159 APEX TEKRARDAN STOKTA

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Yağız Berk Özel
Edemezden ziyade etmezler çünkü yola çıktıktan sonra iptal etmek diye bir şey yok. Alıp anca sen geri gönderebilirsin. İlginç şekilde paranı geri yollamışlar. Yakın zamanda havalanacağı için de gelecek büyük ihtimal. Gümrükten geri döner mi bilmiyorum o kadar taşıma masrafına girmezler galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan tüm forum satın aldık seninki de ikram olsun
Benimkini iade etmiyorlar benim mızrak saplı kaldı :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,362
İsim
Oğuz
Ürün 27'si uçaktaydı öyle kalmış büyük ihtimalle gelecek eğer gelirse bir başka sipariş vereceğim zaman 300-400 ağaç dikmek için bağışlarım artık
Yok bee hiç yapma onu çünkü diktiklerini sanmıyorum. Zaten gerek de yok çok derdine düşmez koskoca şirket.

Amd34

80+ Bronze
Yok bee hiç yapma onu çünkü diktiklerini sanmıyorum. Zaten gerek de yok çok derdine düşmez koskoca şirket.
Bakalım bi ürün gelirse bakcam o zaman takipte edemiyorum şimdi :D neyse bekleyeceğiz 8 tane kargo gelecek o da gelirse 9 bekleyip göreceğiz :D

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Göktuğ DADAŞ
temu gerçekten güzel bir platform ya aramız bozulmasın bununla da adamları çokta zor durumda bırakmamak lazım fiyat farkını bile ödüyorlar kötü deneyimi olan yoktur heralde sadece hesaptaki paramla aldığım ürünlerin iadeleri ne durumda ondan haberim yok yatırıldı mı belli değil göremiyorum 1-14 kasım arası diyor 6 gün oldu vallaha yatan bir şey yok umarım geçer hesaba

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Yağız Berk Özel
temu gerçekten güzel bir platform ya aramız bozulmasın bununla da adamları çokta zor durumda bırakmamak lazım fiyat farkını bile ödüyorlar kötü deneyimi olan yoktur heralde
Her günüm kötü geçiyor Temu ile kargo sistemi rezil, desteği akılsız hiçbir şekilde düzgün yardımcı olamıyorlar.

Amd34

80+ Bronze
temu gerçekten güzel bir platform ya aramız bozulmasın bununla da adamları çokta zor durumda bırakmamak lazım fiyat farkını bile ödüyorlar kötü deneyimi olan yoktur heralde
Yok ya gayet iyiler adamlardan aradaki fiyat farkını kısmi para iadesi olarak talep ettim siparişin komple tutarını iade yolladılar

Amd34

80+ Bronze

coolsnow

80+
Ne zaman stoğa giriyor şu cihaz, alanlar nasıl aldı?
Sabaha kadar f5 atarak mı aldınız? Öyle geliyorsa üşenmeyip sabaha kadar çalıştıracağım bunu:
Gelmezse konu kilit, sabah belli olur.
1730315345678.png

Top Bottom