mala anlatır gibi anlatınca biraz da olsa yardımcı oluyorlarcanlı desteğin yardımcı olacağını düşünmüyorum ya npc gibiler
29 unda sipariş verdim 31 i havaalanına doğru gidiyor iki gözümün çiçeğibeyler apex kargonuz kaç günde yola çıktı benimki daha 1 hafta sonra çıkacak yola
youmne maher mi?Bir eleman geldi 15 dakikada bir cevap veriyor
tamam hocam sağolun
Dynaudio BM5 MK3Hocam stüdyo monitörlerin modelini de sorabilme şansımız var mı?
29 unda verdim 30 unda kargolandıbeyler apex kargonuz kaç günde yola çıktı benimki daha 1 hafta sonra çıkacak yola
Ben bunun sebebini oto çeviriye bağlıyorum ya. Sırf ondan ingilizce konuşmaya başladım. Lakin elemanlar hala çeviri kullanıyor. LAN BENİ YORUYORSUNUZ BARİ İNGİLİZCE KONUŞUNAlıntıyı görüntüle
hocam uzun uğraşlar sonucu,edindiğim bilgi bu yönde temu canlı desteğinin zeka seviyesinin bir maymunla aynı olduğunu düşünmeye başladım
25 de verdim hâlâ uçak bekliyom29 unda verdim 30 unda kargolandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam teşekkür ederim cok sağolunAlıntıyı görüntüle
hocam uzun uğraşlar sonucu,edindiğim bilgi bu yönde temu canlı desteğinin zeka seviyesinin bir maymunla aynı olduğunu düşünmeye başladım
valla kiril alfabesine çeviri almıyorlarsa çok da anlaşılmayacak şeyler yazmıyorum beni yıldıramazsın ben hala npc olduklarını savunuyorumBen bunun sebebini oto çeviriye bağlıyorum ya. Sırf ondan ingilizce konuşmaya başladım. Lakin elemanlar hala çeviri kullanıyor. LAN BENİ YORUYORSUNUZ BARİ İNGİLİZCE KONUŞUN
Mesaj otomatik birleştirildi:
25 de verdim hâlâ uçak bekliyom
adamlarda haklı günde kaç tane benim gibi forum yamyamı kupon istiyo istifayı basarlar büyük ihtimal 1 haftayavalla kiril alfabesine çeviri almıyorlarsa çok da anlaşılmayacak şeyler yazmıyorum beni yıldıramazsın ben hala npc olduklarını savunuyorum