Neler Yeni

🔥İndirim UYAN AHALİ AJAZZ AJ159 APEX TEKRARDAN STOKTA

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,420
İsim
Lokman Doğan
beyler apex kargonuz kaç günde yola çıktı benimki daha 1 hafta sonra çıkacak yola

Kocyigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mülazım Koçyiğit
Beyler bugün bitiyor mu bu mouseun indirimleri

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Alihan
tamam hocam sağolun
1730404030887.png

hocam uzun uğraşlar sonucu,edindiğim bilgi bu yönde temu canlı desteğinin zeka seviyesinin bir maymunla aynı olduğunu düşünmeye başladım

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Rıfat Avcı
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ferhat Karakoç
Alıntıyı görüntüle

hocam uzun uğraşlar sonucu,edindiğim bilgi bu yönde temu canlı desteğinin zeka seviyesinin bir maymunla aynı olduğunu düşünmeye başladım
Ben bunun sebebini oto çeviriye bağlıyorum ya. Sırf ondan ingilizce konuşmaya başladım. Lakin elemanlar hala çeviri kullanıyor. LAN BENİ YORUYORSUNUZ BARİ İNGİLİZCE KONUŞUN
Mesaj otomatik birleştirildi:

29 unda verdim 30 unda kargolandı
25 de verdim hâlâ uçak bekliyom

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Alihan
Ben bunun sebebini oto çeviriye bağlıyorum ya. Sırf ondan ingilizce konuşmaya başladım. Lakin elemanlar hala çeviri kullanıyor. LAN BENİ YORUYORSUNUZ BARİ İNGİLİZCE KONUŞUN

25 de verdim hâlâ uçak bekliyom
valla kiril alfabesine çeviri almıyorlarsa çok da anlaşılmayacak şeyler yazmıyorum beni yıldıramazsın ben hala npc olduklarını savunuyorum

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Doğukan
valla kiril alfabesine çeviri almıyorlarsa çok da anlaşılmayacak şeyler yazmıyorum beni yıldıramazsın ben hala npc olduklarını savunuyorum
adamlarda haklı günde kaç tane benim gibi forum yamyamı kupon istiyo istifayı basarlar büyük ihtimal 1 haftaya

Top Bottom