Neler Yeni

Giriş Seviye Anakart ile ilgili Doğru bilği alma

Kolordu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nuri Teke
Merhaba Arkadaşlar İnternet Üzerinden böyle bir sistem satın aldım yaklaşık Bir yıl önce ve Sistemde Anakartın giriş seviyesi olduğunu düşünüyorum ve bu sisteme sizce hangi Anakart güzel olur degiştirmeyi düşünüyorum arkadaşlar
IMG_20241026_224315.jpg

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Anakarti degistirecekseniz ramide satin Ddr5 Bir anakart alin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazen gaming gecesinde Z790 givi anakartlar 5kya dusebiliyo degerlendirin

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Merhaba Arkadaşlar İnternet Üzerinden böyle bir sistem satın aldım yaklaşık Bir yıl önce ve Sistemde Anakartın giriş seviyesi olduğunu düşünüyorum ve bu sisteme sizce hangi Anakart güzel olur degiştirmeyi düşünüyorum arkadaşlar Alıntıyı görüntüle
12400f 13400f 12100f 13100f gibi işlemciler için anakart güncellemek muazzam bir sıçrayış yaratmayacak. h610 bu işlemcilerde kullanılabilir. olurda yakın bir tarihte 13600k 13700k gibi işlemci upgrade yapmayı düşünüyorsanız hazır kasım indirimlerine girdiğimiz dönemde z690 veya z790 bakınmanız mantıklı olacaktır.

Kolordu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nuri Teke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakarti degistirecekseniz ramide satin Ddr5 Bir anakart alin

Bazen gaming gecesinde Z790 givi anakartlar 5kya dusebiliyo degerlendirin
Ram ile Anakart satıp DDR5 bir Anakart aldığım zaman işlemci kısmında bir sıkıntı olmazmı çok anlamıyorum kusura bakmayın teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilği için

12400f 13400f 12100f 13100f gibi işlemciler için anakart güncellemek muazzam bir sıçrayış yaratmayacak. h610 bu işlemcilerde kullanılabilir. olurda yakın bir tarihte 13600k 13700k gibi işlemci upgrade yapmayı düşünüyorsanız hazır kasım indirimlerine girdiğimiz dönemde z690 veya z790 bakınmanız mantıklı olacaktır.
Teşekkür ederim Vermiş olduğunuz bilgiler için Z790 Anakart alacak olursam 600W Güç kaynağında sıkıntı yaşarmıyım yoksa işimi görürmü bu şekilde

Son düzenleme:

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Ram ile Anakart satıp DDR5 bir Anakart aldığım zaman işlemci kısmında bir sıkıntı olmazmı çok anlamıyorum kusura bakmayın teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilği için

Teşekkür ederim Vermiş olduğunuz bilgiler için Z790 Anakart alacak olursam 600W Güç kaynağında sıkıntı yaşarmıyım yoksa işimi görürmü bu şekilde
power suppley'i anakartın üzerinde kullanacacağın potansiyel bileşenlere göre belirlemek gerekiyor, anakarta göre değil. örneğin 13700k + 7900gre kullanacaksan 600w psu konusunda sıkıntı yaşarsın. ama 13400f + 4060 kullanmaya devam edeceğim sadece anakartım z790 olacak diyorsan 600w hayli hayli yeterli olacaktır.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,322
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhaba Arkadaşlar İnternet Üzerinden böyle bir sistem satın aldım yaklaşık Bir yıl önce ve Sistemde Anakartın giriş seviyesi olduğunu düşünüyorum ve bu sisteme sizce hangi Anakart güzel olur degiştirmeyi düşünüyorum arkadaşlar
düşünmene gerek yok direk giriş seviye zaten H serisi çünkü
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-lga1700-ddr5-micro-atx-fiyati,303417861.html
bunun yanına birde 32 gb ddr5 ram alacaksın elindeki rami satıp mis gibi işini görücekç.

Kolordu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nuri Teke
power suppley'i anakartın üzerinde kullanacacağın potansiyel bileşenlere göre belirlemek gerekiyor, anakarta göre değil. örneğin 13700k + 7900gre kullanacaksan 600w psu konusunda sıkıntı yaşarsın. ama 13400f + 4060 kullanmaya devam edeceğim sadece anakartım z790 olacak diyorsan 600w hayli hayli yeterli olacaktır.
Çok teşekkür ederim şimdilik sadece Anakart almayı düşünüyorum bütçem bunu karşılıyor ama ilerde işlemçiyide degiştirmek istiyorum ozaman Power Suppy de alırım artık

düşünmene gerek yok direk giriş seviye zaten H serisi çünkü
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-lga1700-ddr5-micro-atx-fiyati,303417861.html
bunun yanına birde 32 gb ddr5 ram alacaksın elindeki rami satıp mis gibi işini görücekç.
Teşekkür ederim ama ben bunu almayı düşündüm buna alsam nasıl olur uyumlu olurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUSTAFA TAŞBENT
hocam al geç derim üst seviye bir anakart onun haricinde ramleri ddr4 ten DDR 5 geçir bence güç kaynağını da değiştirmeni öneririm her ne kadar kilitli olan bir işlemci kullansan da en azından 650 - 750 bandında bir güç kaynağı kullansan rahat edersin reis ne sistemlerde 750 w kullanılıyor diyenler olabilir eğer aradaki 50 w para ödemek istemiyorsan ikisini de alma 600 den devam et sana kalmış

Kolordu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nuri Teke
hocam al geç derim üst seviye bir anakart onun haricinde ramleri ddr4 ten DDR 5 geçir bence güç kaynağını da değiştirmeni öneririm her ne kadar kilitli olan bir işlemci kullansan da en azından 650 - 750 bandında bir güç kaynağı kullansan rahat edersin reis ne sistemlerde 750 w kullanılıyor diyenler olabilir eğer aradaki 50 w para ödemek istemiyorsan ikisini de alma 600 den devam et sana kalmış
Teşekkür ederim dediğiniz doğru söylüyorsunuz sıkıntı yaşamaktansa daha yüksek bir güç kaynağı alarak hiç yaşamamayı tercih ederim

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Burak
Çok teşekkür ederim şimdilik sadece Anakart almayı düşünüyorum bütçem bunu karşılıyor ama ilerde işlemçiyide degiştirmek istiyorum ozaman Power Suppy de alırım artık

Teşekkür ederim ama ben bunu almayı düşündüm buna alsam nasıl olur uyumlu olurmu
hocam almak istediğin anakart ddr5 senin ramlerin ddr4.ya ramleri ddr5 olarak değiştireceksin ya da ddr4 te kalacaksın

Kolordu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nuri Teke
hocam almak istediğin anakart ddr5 senin ramlerin ddr4.ya ramleri ddr5 olarak değiştireceksin ya da ddr4 te kalacaksın
DDR5 ANAKART ve Ram Alacağım Kesin olarak karar verdim ama ilk önceliğim Anakart olacak Saolsun Arkadaşlar bir Anakart bilğisi verdiler onu alacağım inşallah

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,322
İsim
Emre
Discord
necromancerr

uyumlu olur ama dediğim gibi ramleri değiştirmen gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,634
Üyeler
161,317
Son üye
CarlssBerk
Top Bottom