Neler Yeni

2k IPS monitörlerin Mercedes'i yok mu arkadaşlar?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Fantastiktürk monitör bey yorumunuzu merak ediyorum 😁
Böyle soru mu olur:
Adam akıllı bütçe falan söylesin.

Ve Mercedes'ten kastına göre değişir. Hangi model "DİĞERLERİNE KIYASLA" daha az soruna ve sorun çıkarma ihtimaline sahip diye sorarsa bunun Mercedes'i olur. Ama hayır 200K'lık OLED bile alsa sorunsuz olmaz. OLED'lerde bile burn-in ve VRR flicker sorunları var mesela. Sorunsuz panel tipi yok.

Ayrıca konu yanlış bilgi cennetine dönmüş. Şimdi öneri yaparsam niye diğerlerinin önerisinden daha iyi olduğunu açıklamam lazım. Onun için de tüm yanlış bilgileri alıntılayip doğrusunu yazmam lazım. Üşeniyorum açıkcası.

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Salih
Böyle soru mu olur:
Adam akıllı bütçe falan söylesin.

Ve Mercedes'ten kastına göre değişir. Hangi model "DİĞERLERİNE KIYASLA" daha az soruna ve sorun çıkarma ihtimaline sahip diye sorarsa bunun Mercedes'i olur. Ama hayır 200K'lık OLED bile alsa sorunsuz olmaz. OLED'lerde bile burn-in ve VRR flicker sorunları var mesela. Sorunsuz panel tipi yok.

Ayrıca konu yanlış bilgi cennetine dönmüş. Şimdi öneri yaparsam niye diğerlerinin önerisinden daha iyi olduğunu açıklamam lazım. Onun için de tüm yanlış bilgileri alıntılayip doğrusunu yazmam lazım. Üşeniyorum açıkcası.

Bütçe yazdım ya hocam 10.000 civarı diye. Yoksa 100 bin üstüne de monitör var Oledler var, biliyorum. 10.000 civarına, 50-60k lık sistem toplayanları memnun edecek, daha az sorun çıkartan monitör aradığımı mesajlarımda belirtmişim. Görüşünü belirtmek isteyip vazgeçtiğin için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alianware sollayacak 2k model büyük ihtimal yoktur ama bilemiyorum değermi parasına

Hocam alianware son 6 ayın en uygun fiyatıymış şu an. 12.399 larda şu an.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçen artarsa VG27AQML1A modelini öneiririm . (Neredeyse) 10/10'luk monitör
Neredeyse diyorum çünkü hiçbir şey kusursuz değildir

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Salih
Bütçen artarsa VG27AQML1A modelini öneiririm. 10/10'luk monitör

ASUS TUF GAMING VG27AQM1A 27 HDR400 2K IPS 1MS 260HZ FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 11k Civarı
Dell Alienware AW2724DM 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör = 12.5 k Civarı

Bütçe olarak zorlayıp buralara çıkıyorum inşallah. Bahsettiğiniz Asus Hz değeri olarak çok daha iyi, genel olarak Dell'in bu serisinden iyi midir acaba?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ASUS TUF GAMING VG27AQM1A 27 HDR400 2K IPS 1MS 260HZ FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 11k Civarı
Dell Alienware AW2724DM 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör = 12.5 k Civarı

Bütçe olarak zorlayıp buralara çıkıyorum inşallah. Bahsettiğiniz Asus Hz değeri olarak çok daha iyi, genel olarak Dell'in bu serisinden iyi midir acaba?
Evet daha iyi diye biliyorum. Zaten kağıt üzerindeki neredeyse her özelliği daha iyi bir de Asusun bu modeli çok kaliteli model. Senin yazdığınla benim attığım arasındaki tek fark pivot olmaması bu arada. Sırf pivot için 1-2k fiyat farkı var ama bence VG27AQM1A al sonrada monitör kolu al çok daha iyi olur.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe yazdım ya hocam 10.000 civarı diye. Yoksa 100 bin üstüne de monitör var Oledler var, biliyorum. 10.000 civarına, 50-60k lık sistem toplayanları memnun edecek, daha az sorun çıkartan monitör aradığımı mesajlarımda belirtmişim. Görüşünü belirtmek isteyip vazgeçtiğin için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam alianware son 6 ayın en uygun fiyatıymış şu an. 12.399 larda şu an.

Bütçenin orada olmasına hâlâ alışamadım. Görmemişim pardon.

Birisi etiketledi diye iğneleyici üslubunuzu geçip cevap vereyim.

Bu civara Mercedes bulamazsınız ki? Biraz arttırmanız lazım. 180Hz için MAG274QRF-QD diyebilirim. 240Hz için biraz ghosting sorun değilse -ki üst düzeyde rekabetçi oynamıyorsanız fark edeceğinizi bile sanmam ama- MSI G274QPX önerebilirim. Gönlümden geçen Samsung Odyssey G6 G65B ama sorunsuz bir model değil. Scanline diye bir problemi var kronik. Yaparsa garantiye gönderip değiştirmek zorundasınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,516
Üyeler
163,511
Son üye
Elma88
Top Bottom