Zaten olay stok yokmuş gibi gösterip insanların gereksiz harcama yapmasını sağlamak. Çok basit çinli şirket taktiği bu.Bu klavyede bi olay var stok sürekli geliyor hani fırsat indirimi değil bu başka bişey.
Sorun o değil sorun fiyatının 15 euro olması bi kaç incelemede 70 euro 69 Euro veya 99 avustralya doları gibi sayıları konuştular.Zaten olay stok yokmuş gibi gösterip insanların gereksiz harcama yapmasını sağlamak. Çok basit çinli şirket taktiği bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi AULA F75 alan arkadaşlar, klavyede sağ alt tuşu yok. Bu da demek oluyor ki;
<>£#$½{[]}\|@€₺¨~æß´´ gibi tuş kombinasyonlarını yapamayacağız. Bunun çözümünü bilen var mıdır ?
Süpermiş bu ürünBundan bisey çıkmaz vergiyi düşük tutmak isteyen şuandan alsin
İhtimal dahilinde. Fakat ctrl alt kombinasyonu da çalışıyormuş.sağdaki ctrl tuşunu alt işlevi olacak şekilde ayarlanmaz mı uygulamasından
Zaten insanları kuşkuya düşüren de bu durum. O yüzden Blue Switch gelebilir diyoruzSorun o değil sorun fiyatının 15 euro olması bi kaç incelemede 70 euro 69 Euro veya 99 avustralya doları gibi sayıları konuştular.
Aldıysan siparişin ss'ini atabilir misin hızlandırmadan ?Sağ olun arkadaşlar, siparişimi iptal etmeyi düşünmüyorum. desteğiniz için teşekkürler tekrardan
güncel merkez bankası kurlarına göre 30 euro şu an 1110 TL civarı tutuyor. Temu 1070 liralarda kaldı halaİptal et gumruk geçirir
Sana özelden yazdığım şekilde yapman lazımdı 1070 ustu kesin geçirir
Hocam bizim kur dakika başı değişiyor diye adamlar sürekli sistemi güncellemezler, ayrıca biraz az olması daha iyi çünkü gümrüğe gidesiye kadar kur düşerse sorun yaşanabilir.güncel merkez bankası kurlarına göre 30 euro şu an 1110 TL civarı tutuyor. Temu 1070 liralarda kaldı hala
O sipariş ekranında hızlandırma butonuna bastımİhtimal dahilinde. Fakat ctrl alt kombinasyonu da çalışıyormuş.
Zaten insanları kuşkuya düşüren de bu durum. O yüzden Blue Switch gelebilir diyoruz
Aldıysan siparişin ss'ini atabilir misin hızlandırmadan ?
biliyorum. ancak 1070 üstüne kesin vergi saplarlar gibi endişesi olanlar için yazdım. biraz daha payları varHocam bizim kur dakika başı değişiyor diye adamlar sürekli sistemi güncellemezler, ayrıca biraz az olması daha iyi çünkü gümrüğe gidesiye kadar kur düşerse sorun yaşanabilir.
Kafam rahat olsun diyen temuya göre davransın bencebiliyorum. ancak 1070 üstüne kesin vergi saplarlar gibi endişesi olanlar için yazdım. biraz daha payları var