Neler Yeni

Yardım EVLİLİK ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
Haklısınız
bu durumlar biraz da bölgeden bölgeye de değişkenlik gösteriyor bazen ama
bosch simens grubunun satış sonrası hizmeti genel olarak biraz burnundan kıl aldırmayan hizmet gibi oluyor

sanki haklarımı kullanıyormuşum değil de onlara muhtaçmışım gibi tavır sergilenebiliyor (İŞLERİNİ HAKKANİYETLİ YAPMAYA ÇALIŞAN BELLİ BİR KESİM DE İLLAKİ VARDIR ONLARA HİÇ BİR SÖZÜM YOK)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında en güzel cevaplardan biri de bu
konu komşuya şunu alın dersin eşe dosta aldırırsın
senin sayende 10 12 kişi ürün alır hiç bir şey olmaz
sen alırsın sende sorun çıkar

teknoloji dediğiniz gibi biraz şans işi

ama toplum olarak ta çok gözardı ettiğimiz şeyler var malesef
hocam bizim Siemensteki sorun Siemens Türkiye'ye gitti. Şikayetvar a yazdık. Yok kabul etmediler adamlar. Kıçı kırık bir tane raf. Değiştirmediler.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş

Reyconjeff

80+ Bronze
Beyaz eşya olarak BEKO
Televizyon olarak LG veya SAMSUNG dışında almayın. Bu ikiside pişman etmez ikisininde kendine göre artısı eksisi var.
Elektronik olarak Bütçe varsa PHILIPS eğer uygun istiyorsanız KARACA. Karaca da sorun yaşayan da var yaşamayanda var

Kendi deneyimlerim bu şekilde tabi şunuda unutmamak lazım elektronik biraz şans işi ama arkasında duran bir marka olduğu sürece bir sorun yaşasanız bile telafi edilecektir.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Siemens

HB557JYS5T - iQ500 Ankastre Fırın 60 x 60 cm Siyah

LC65KAJ60T - iQ300 Duvar Tipi Davlumbaz 60 cm Siyah Cam

EO6C6PB11O - iQ100 Gazlı Ocak 60 cm Sert cam, Siyah

KG56NLBE0N - iQ500 Buzdolabı 193 x 70 cm Siyah

SN27YI82DT - iQ700 Solo Bulaşık Makinesi

WG54B2AXTR - iQ700 Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev.

ben bunları alıcam

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Televizyon olarak philips,samsung,tlc alabilirsiniz Oled ya da mini led olmasını tavsiye etsem de bütçeyi aşabilir ben olsam oled ya da mi led e zorlardım zaten gezerken farkedersiniz mağazalarda philips ambilight olması çok iyi ama samsung alırsanızda 6k ya felan ambilight yapabilirsiniz. Beyaz eşya samsung,LG bakabilirsiniz zorlar ama miele ye de bir göz atın derim

Televizyonda kendi işletim sistemi yerine android vb. işletim sistemleri olmasına dikkat edin ama çok önemli değil tv box ta alabilirsiniz

Son düzenleme:

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Burda bonusa peşin fiyata 9 taksit varmış trendyola göre pahalı ama https://www.amazon.com.tr/TCL-75C75...375793&keywords=tcl+tv&qid=1730449836&sr=8-17
bu benım ceyiz hocam bende bu ay ıcınde bıtırıcem. mobilya icinde inegöle bursalara gıtme hepsı sunta showroomda hepsı mdf ama eve sunta gonderıyorlarmıs. umranıye tarafları ıyı dıyorlar sakaryada bı kac yer var ama ınegolden uzak dur.
+ siemenste 212k fiyat cıkıyor akakceden bakarsam 153k cıkıyor. bayi fiyatı almadım sadece nasıl napsam dıye dusunuyorum acaba ınternetten mı alsam yoksa sitesinden mı onda kararsızım bayi fiyati alırsam onuda eklerım. baya fark edıyor arada karmasık neden boyle bır fıkrım yok

Son düzenleme:

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
ubah
yerli malı üretimden uzak durmak gerekli. Global markalarında trde üretilen ürünleri var onlardan da uzak durmak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Faruk Özer
Hayırlı olsun kardeşim benim. Ben 15 Eylülde evlendim ve bir baba adayı olarak Acele etmene gerek yok . ÇOK ÖNEMLİ BEYAZ EŞYALAR haricini zamanla indirim kovalayarak toplayabilirsin mesela başta mikrodalgan olmaz çaycın olmaz ama zamanla alırsın. Tavsiyem budur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,552
Üyeler
163,842
Son üye
Berivan ışık
Top Bottom