Neler Yeni

Yardım !!!!Call of duty black ops 6 save sorunu

Mkw06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert Kazanan
Bu oyunu indirdiğim güne lanet olsun, hikaye modunu 5 saat oynadım gir çık yaptıktan sonra ilerleme gitti, oyun save alıyor gözüküyor ama almıyor, yurt dışından aynı sorunu yaşayanlarda varmış, bitek benim mi başıma geldi bu olay, yok mu tavsiyesi olan

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Çaydaş
Bu oyunu indirdiğim güne lanet olsun, hikaye modunu 5 saat oynadım gir çık yaptıktan sonra ilerleme gitti, oyun save alıyor gözüküyor ama almıyor, yurt dışından aynı sorunu yaşayanlarda varmış, bitek benim mi başıma geldi bu olay, yok mu tavsiyesi olan
Ben bir sıkıntısını yaşamadım. İndirdiğim platform xbox game pc versiyonu, hikaye modunu oynadım ve tekrar girdiğimde aynı yerden devam ettim.

Mkw06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert Kazanan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bir sıkıntısını yaşamadım. İndirdiğim platform xbox game pc versiyonu, hikaye modunu oynadım ve tekrar girdiğimde aynı yerden devam ettim.
Kafayı yiyeceğim gerçekten, tüm ilerleme siliniyor hikaye modundan çıkınca

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
Evet öyle genel bir sorun var, benim başıma da gelmedi ama başına elen çok insan var.

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Çaydaş
Top Bottom