teşvik rastgele geliyor bi de üstüne yüzde 20 kupon kullanınca böyle oluyornasıl bu fiyata alıyorlar arkadaş bide teşvik indirimi nasıl yapılıyor
teşvik rastgele geliyor bi de üstüne yüzde 20 kupon kullanınca böyle oluyornasıl bu fiyata alıyorlar arkadaş bide teşvik indirimi nasıl yapılıyor
moralim öyle böyle bozulmadı ya ilk alan falan olabilirim 1400e oturttularnasıl bu fiyata alıyorlar arkadaş bide teşvik indirimi nasıl yapılıyor
hocam iptal etseydiniz keskemoralim öyle böyle bozulmadı ya ilk alan falan olabilirim 1400e oturttular
kanka uğraşmak istemedim bide benimkini çok hızlı getirdiler havaalanınahocam iptal etseydiniz keske
Benimki de 29 ekimden beri bekliyor kanka senin geçince haber etsene.5 gündür gümrükte bekliyo kaldı mı acaba kontrol de edilmiyo
Geri yollama gibi bir durum olamaz bence ya. Bende güncelleme aldı bugün iade edilen apexBu niye tekrar gümrükleme oldu bilen var mı?
gerçi daha 2 gün olmuşta sizinkiler hızlı heralde
beyler normal mi bu kadar yavaş kalması
Benim 12. gün daha gelecek . Temu aliexpress'e göre çok yavaş işliyor özellikle uçakla geldiği için sürekli rötar yapıyor uçaklar. Aliexpressden klavye aldım 5 günde geldi bu daha kargoda biraz şans işi benim uçak rötar yaptı 4 gün ordan bekledik.
iptal olmasında artık beklicez acele işe şeytan karışırBenim 12. gün daha gelecek . Temu aliexpress'e göre çok yavaş işliyor özellikle uçakla geldiği için sürekli rötar yapıyor uçaklar. Aliexpressden klavye aldım 5 günde geldi bu daha kargoda biraz şans işi benim uçak rötar yaptı 4 gün ordan bekledik.
Kasım ayına hazırlık vb yapılıyordur büyük ihtimal ondan yavaş kalmış olabilir kasım ayı içerisinde daha da yavaşlayacağını düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
beyler normal mi bu kadar yavaş kalması
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerçi daha 2 gün olmuşta sizinkiler hızlı heralde
Bu başka ürün knk pro hala uçaktaGeri yollama gibi bir durum olamaz bence ya. Bende güncelleme aldı bugün iade edilen apex