Neler Yeni

Asus rog strix g16 ışık sızmasi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Emir
Arkadaşlar gecen hafta yeni laptop aldım fakat kullanırken ekran siyah olduğu zamanlarda sol üstteki ışık sızması ufaktan belli oluyor ekranı tamamen siyah yapıp resmini çektiğimdeyse bu şekilde sizce bu normal mi iade etmeli miyim yoksa kullanmalı mıyım
20241102_184024.jpg

Eren Bora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Bora
Aynı laptop var bende de var yurt dışında ki forumlarda da yazmışlar kronik sorun galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı laptop var bende de var yurt dışında ki forumlarda da yazmışlar kronik sorun galiba
Hocam gunluk kullanimda cok gozume carpmiyor ama aksam olunca ana ekranda ufaktan gozukuyor sizce ilerde bu daha cok buyur mu

PNSHER

80+ Bronze
Arkadaşlar gecen hafta yeni laptop aldım fakat kullanırken ekran siyah olduğu zamanlarda sol üstteki ışık sızması ufaktan belli oluyor ekranı tamamen siyah yapıp resmini çektiğimdeyse bu şekilde sizce bu normal mi iade etmeli miyim yoksa kullanmalı mıyımAlıntıyı görüntüle
Normal. Bir problem yok.

MeMoLi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Berat
tuf gaming a15 2023 var ips panellerde kronik gibi bende sıkıntı etmiyorum

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Arkadaşlar gecen hafta yeni laptop aldım fakat kullanırken ekran siyah olduğu zamanlarda sol üstteki ışık sızması ufaktan belli oluyor ekranı tamamen siyah yapıp resmini çektiğimdeyse bu şekilde sizce bu normal mi iade etmeli miyim yoksa kullanmalı mıyımAlıntıyı görüntüle
Bi sorun yaratmaz hocam

Eren Bora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Bora
Hocam gunluk kullanimda cok gozume carpmiyor ama aksam olunca ana ekranda ufaktan gozukuyor sizce ilerde bu daha cok buyur mu
aynısı ya bende de akşamları görünüyor özellikle benim laptopta 3 aylık daha ama büyüme olmadı şu anda olmaz umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,392
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom