Neler Yeni

Watch 6 serisi toptan indirmde

Anladım bende memnunum şu şarj konusu haricinde. Watch 6 classic alsam sanırım şarj anlamında bir fark yaşamayacağım o yüzden bir sonraki classic serisi gelirse onu bekliyorum..
Yine çok bir şey değişmez muhtemelen hocam

ömersz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ömer
İlk günler çok bakıyodum 1 gün gidiyordu. Şuanda rahat 2 gün gidiyor bana. Eve gelince kolumdan çıkarıyorum. Eve de akşam 6 gibi geliyorum. Sabah 7de çıkıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonum da samsung oldugu icin ekg tansiyon vs herseyi tam olarak kullanabiliyorum. Ve hersey telefonla uyumlu.

Farklı kordon da takınca iyi oluyor.
Kordon linki atabilir misin ben bulamadım güzel bir şey.

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Kordon linki atabilir misin ben bulamadım güzel bir şey.
Bu siyah olan spigen kumaş kordon baya kaliteli rahat. Orijinal kordonları da var bende ama onları beğenmedim. Spigen daha iyi.

Saat şekli hoşuma gitti ismi nedir hocam 6 classic var bende de
Orijinal uygulamadaki saat seklinden biri bu.

Ekler

• Screenshot_20241102_215130_Galaxy Watch6 Manager.jpg
    Screenshot_20241102_215130_Galaxy Watch6 Manager.jpg
    529.6 KB · Hit: 25

YazılımKafa

80+ Silver

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Ya bu samsung saatlerin fonksiyonları çok güzel ama şu pil ve tasarım işini bir türlü beceremiyorlar.
Huawei gibi clasic havası yok

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kemal Gençer
Yaklaşık 2 buçuk aydır siyah Watch 6 Classic 43mm kullanıyorum. Şarj dedikleri gibi 1-2 gün gidiyor. Saat bayağı özellikli bir saat. Ekrana dokunmaya çekiniyorum parmak izi yapıyor biraz, bu konforu azaltıyor bence. Saatin görünümü gerçekten güzel, bezelin dönmesi de güzel bir hava katıyor. Bir de siyah çelik kordon aldım çünkü eski kordon benim bileğimde saate bağlanan yerlerde biraz havada kalıyordu yani bileğimi tam sarmıyordu, bileğim ince olduğu için bunu yaşadığımı düşünüyorum. Yaşadığım kordon sıkıntısı, ekranda parmak izi kalması, bazen takılması-kasması ve şarjının az gitmesi eksileri olsa da genel olarak güzel bir saat. Bu paraya değer mi derseniz eğer bir saatten ne beklediğinize önce karar vermelisiniz. Özelliklerine YouTube'daki inceleme videolarından bakabilirsiniz, bu kadar özellikli bir saat istiyorum kullanacağım diyip eksileri de kabul ederseniz alın ama o kadar özellik beklentiniz yoksa gerek yok. O kadar özelliği belki ben kullanmıyorum ama saatin tasarımı çok hoşuma gitti. 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,154
Üyeler
159,582
Son üye
smk042
Top Bottom