Neler Yeni

🔥İndirim Razer DeathAdder Essential Beyaz Kablolu Gaming Mouse - 591,50TL - AMAZON

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,023
İsim
baba merhaba

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,598
İsim
Emre
Discord
necromancerr
kötü özellikleri nelerdir?
Düşük IPS, Kronik scroll sorunu vs daha ne sayayım 2 sene kullandım mouseyi ben aldığımda kelepir fiyattaydı
Mesajı atmamışım 2 saattir :D

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,023
İsim
baba merhaba
Düşük IPS, Kronik scroll sorunu vs daha ne sayayım 2 sene kullandım mouseyi ben aldığımda kelepir fiyattaydı
Mesajı atmamışım 2 saattir :D
12 taksitle 570tl geliyor bana yine de alınmaz mı yedek olarak alacam. steelseries prime kullanıyorum. yedek olarak eski mousum bloody v7ma var ama o biraz ağır kalıyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,598
İsim
Emre
Discord
necromancerr
12 taksitle 570tl geliyor bana yine de alınmaz mı yedek olarak alacam. steelseries prime kullanıyorum. yedek olarak eski mousum bloody v7ma var ama o biraz ağır kalıyor
Ss Primeden sonra hatta yedek olarak bile verilmez o para.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,598
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,265
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
2 sene önceki ile şuan ki Essential aynı değil scroll farklı değiştirmişler problem devam ediyor mu bilmiyorum 4 aydır iş yerinde kullanıyorum bi sorununu görmedim bakalım ilerleyen zamanlarda sorun yapacak mı.
570 Tl mouse ne bekliyorsun ki Viper v3 pro' da var paran yetiyorsa onu alırsın parası buna yeten bunu alır.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,598
İsim
Emre
Discord
necromancerr
2 sene önceki ile şuan ki Essential aynı değil scroll farklı değiştirmişler problem devam ediyor mu bilmiyorum 4 aydır iş yerinde kullanıyorum bi sorununu görmedim bakalım ilerleyen zamanlarda sorun yapacak mı.

570 Tl mouse ne bekliyorsun ki Viper v3 pro' da var paran yetiyorsa onu alırsın parası buna yeten bunu alır.
Deathadder V3 Proda kullandım kanki bi abimde var çıktığında aldı scroll sorunu onda da var servisede yolladı değişti gene aynı.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,265
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Deathadder V3 Proda kullandım kanki bi abimde var çıktığında aldı scroll sorunu onda da var servisede yolladı değişti gene aynı.
Razer'ın hemen hemen tüm mouse ve klavyelerini kullanım. İlk çıkan Essential ardından Deathadder Elite, Mamba ve Mamba elite'de Scroll sorunu vardı bende hala duruyor bu mouse'lar. v2 serisinden itibaren scroll sorunu çözüldü. İllaki yaşayan denk gelir ama kronik diyeceğimiz seviye de değil. Tabi bu yenilenmiş Essential'den emin değilim.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,023
İsim
baba merhaba
Razer'ın hemen hemen tüm mouse ve klavyelerini kullanım. İlk çıkan Essential ardından Deathadder Elite, Mamba ve Mamba elite'de Scroll sorunu vardı bende hala duruyor bu mouse'lar. v2 serisinden itibaren scroll sorunu çözüldü. İllaki yaşayan denk gelir ama kronik diyeceğimiz seviye de değil. Tabi bu yenilenmiş Essential'den emin değilim.
Amazon da yenilenmiş olan mi yoksa sorunlu mouse mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Aklı olan almasın berbat bir mouse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Y
Amazon da yenilenmiş olan mi yoksa sorunlu mouse mu ?
Essentialslarda yenilenme diye bir şey yok hala aynı berbat switch hala aynı zar zor ortalama sayılabilecek sensör hala aynı kiremit gibi ağırlık her açıdan kalitesiz berbat bir mouse. M300S alın kat kat iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

M300S yok eder bunu. Ayrıca 2 yıl öncesi essential ile aynı hocam.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,265
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom