NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,826
alacaktım 12 taksitle toplam 570tl falan geliyordu ama kimse olumlu yorum yapmamış vazgeçtimKötü mouse alınması için tek sebep razer yazması
alacaktım 12 taksitle toplam 570tl falan geliyordu ama kimse olumlu yorum yapmamış vazgeçtimKötü mouse alınması için tek sebep razer yazması
Düşük IPS, Kronik scroll sorunu vs daha ne sayayım 2 sene kullandım mouseyi ben aldığımda kelepir fiyattaydıkötü özellikleri nelerdir?
12 taksitle 570tl geliyor bana yine de alınmaz mı yedek olarak alacam. steelseries prime kullanıyorum. yedek olarak eski mousum bloody v7ma var ama o biraz ağır kalıyorDüşük IPS, Kronik scroll sorunu vs daha ne sayayım 2 sene kullandım mouseyi ben aldığımda kelepir fiyattaydı
Mesajı atmamışım 2 saattir![]()
Ss Primeden sonra hatta yedek olarak bile verilmez o para.12 taksitle 570tl geliyor bana yine de alınmaz mı yedek olarak alacam. steelseries prime kullanıyorum. yedek olarak eski mousum bloody v7ma var ama o biraz ağır kalıyor
2 sene önceki ile şuan ki Essential aynı değil scroll farklı değiştirmişler problem devam ediyor mu bilmiyorum 4 aydır iş yerinde kullanıyorum bi sorununu görmedim bakalım ilerleyen zamanlarda sorun yapacak mı.https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-lenovo-legion-gy51h47351-m300s-rgb-oyuncu-fiyati,328242301.html Yedek mouse diye bunu alırım daha iyi.
570 Tl mouse ne bekliyorsun ki Viper v3 pro' da var paran yetiyorsa onu alırsın parası buna yeten bunu alır.Düşük IPS
Deathadder V3 Proda kullandım kanki bi abimde var çıktığında aldı scroll sorunu onda da var servisede yolladı değişti gene aynı.2 sene önceki ile şuan ki Essential aynı değil scroll farklı değiştirmişler problem devam ediyor mu bilmiyorum 4 aydır iş yerinde kullanıyorum bi sorununu görmedim bakalım ilerleyen zamanlarda sorun yapacak mı.
570 Tl mouse ne bekliyorsun ki Viper v3 pro' da var paran yetiyorsa onu alırsın parası buna yeten bunu alır.
Razer'ın hemen hemen tüm mouse ve klavyelerini kullanım. İlk çıkan Essential ardından Deathadder Elite, Mamba ve Mamba elite'de Scroll sorunu vardı bende hala duruyor bu mouse'lar. v2 serisinden itibaren scroll sorunu çözüldü. İllaki yaşayan denk gelir ama kronik diyeceğimiz seviye de değil. Tabi bu yenilenmiş Essential'den emin değilim.Deathadder V3 Proda kullandım kanki bi abimde var çıktığında aldı scroll sorunu onda da var servisede yolladı değişti gene aynı.
Amazon da yenilenmiş olan mi yoksa sorunlu mouse mu ?Razer'ın hemen hemen tüm mouse ve klavyelerini kullanım. İlk çıkan Essential ardından Deathadder Elite, Mamba ve Mamba elite'de Scroll sorunu vardı bende hala duruyor bu mouse'lar. v2 serisinden itibaren scroll sorunu çözüldü. İllaki yaşayan denk gelir ama kronik diyeceğimiz seviye de değil. Tabi bu yenilenmiş Essential'den emin değilim.
Essentialslarda yenilenme diye bir şey yok hala aynı berbat switch hala aynı zar zor ortalama sayılabilecek sensör hala aynı kiremit gibi ağırlık her açıdan kalitesiz berbat bir mouse. M300S alın kat kat iyidir.Amazon da yenilenmiş olan mi yoksa sorunlu mouse mu ?
M300S yok eder bunu. Ayrıca 2 yıl öncesi essential ile aynı hocam.2 sene önceki ile şuan ki Essential aynı değil scroll farklı değiştirmişler problem devam ediyor mu bilmiyorum 4 aydır iş yerinde kullanıyorum bi sorununu görmedim bakalım ilerleyen zamanlarda sorun yapacak mı.
570 Tl mouse ne bekliyorsun ki Viper v3 pro' da var paran yetiyorsa onu alırsın parası buna yeten bunu alır.
2021 diyor 2023 olması lazım.Amazon da yenilenmiş olan mi yoksa sorunlu mouse mu ?