Ellsy
80+ Bronze
Bende lg 24 inc monitoru var monitor kolu uygun mu onun icin?
Bende lg 24 inc monitoru var monitor kolu uygun mu onun icin?
Pivot için mi ? Acerda Vesa bağlantısı var Lg kolunun delikleri vesa için uygunsa olur. Bazı kollarda çift delik oluyor. Hem vesa için hemde kendi delikleri tutsun diye.Bende lg 24 inc monitoru var monitor kolu uygun mu onun icin?
Artık 500 TL değil 700 TL fark varDostum 50 nit fazla olsun diye HZ açısından daha düşük ve pekte bir farkı olmayan monitörü 500tl pahalı almak saçma. 50 nit farkı kullanırken hissetmezsin bile.
400 ile 450 hossetmezsin. Ama 250-300 ü dibine kadar hissedersin merak etme.
LG marka olması, pivot olması gibi etkenler yeter bence.
Düşük HZ ne kanka 144 ile 165Hz farkı yok ki
tam model atsam bakma şansın var mı ? direkt monitör stand almak istiyorumPivot için mi ? Acerda Vesa bağlantısı var Lg kolunun delikleri vesa için uygunsa olur. Bazı kollarda çift delik oluyor. Hem vesa için hemde kendi delikleri tutsun diye.
buna göre düşük hz demek istedim, sen bilirsin istediğin ürünü al ikisi de iyiDüşük HZ ne kanka 144 ile 165Hz farkı yok ki
Konudakiyle aynı panel o monitör. İkisi de LC238LF1F kullanıyor.Hiç kullanmadık sanki dostum 250 nit. Zamanın en çok tutulan monitörlerinden biri 24g2u da 250nit. 3 tane kullandım.
Kontrast sebebiyle "belirginlik" konusunda zaten en iyi IPS performanslarından birini gösterecek. Parlaklığı düşük ancak yüksek ortam ışığı bulunmayan ortam haricinde sorun yaşatacağını düşünmüyorum.400 ile 450 hossetmezsin. Ama 250-300 ü dibine kadar hissedersin merak etme.
LG marka olması, pivot olması gibi etkenler yeter bence.
Düşük HZ ne kanka 144 ile 165Hz farkı yok ki
Valla ben o monitörü kullandım. Sorun görmedim. Parlaklık açısından da kalite açısından da G4 den farkını görmedim.Konudakiyle aynı panel o monitör. İkisi de LC238LF1F kullanıyor.
24G2U'nun birden fazla panel ihtimali var. Sadece Panda değil BOE de gelebiliyor.
Konudaki monitör panel olarak gayet iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kontrast sebebiyle "belirginlik" konusunda zaten en iyi IPS performanslarından birini gösterecek. Parlaklığı düşük ancak yüksek ortam ışığı bulunmayan ortam haricinde sorun yaşatacağını düşünmüyorum.
Bu arada bahsettiğiniz LG modeli 840:1 civarı kontrast almış.
Klasik LG, her zaman kontrast konusunda sorun denebilecek kadar kötü performans veriyor.