Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 2A 14.464 TL 🔥🔥🔥

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Ali
Kullanıyorum Google 10 liraya 100gb bulut alanı veriyor. Fotoğraflar için gayet yeterli.

Ekler

• IMG_20241009_135227511.jpg
    IMG_20241009_135227511.jpg
    2.6 MB · Hit: 65

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
kısmen çağ atlayabilirsiniz. premium hissiyat için 1-2 öneririm 2a gövde malzemesi plastik.
Aldığıma değer mi peki, yoksa farklı bir cihaz mı almalıyım? Bunu bırakmamdaki tek sebep kasması, onun dışında bir problem yok.

crabman

80+
Aldığıma değer mi peki, yoksa farklı bir cihaz mı almalıyım? Bunu bırakmamdaki tek sebep kasması, onun dışında bir problem yok.
bütçeniz nedir? dediğim gibi kısmen çağ atlarsınız, performansı daha iyi. (2A modeli için)

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
bütçeniz nedir? dediğim gibi kısmen çağ atlarsınız, performansı daha iyi. (2A modeli için)
Bütçe belirlemedim, pek alasım da yok ama kasması beni sinir ediyor. Yazılım da atamam format da, yenisini alıp ona her şeyi aktarıp öyle satarım diye düşündüm. Hani bütçe kafadan 20-25 diyebilirim ama aşağısı olsa çok iyi.

crabman

80+
Bütçe belirlemedim, pek alasım da yok ama kasması beni sinir ediyor. Yazılım da atamam format da, yenisini alıp ona her şeyi aktarıp öyle satarım diye düşündüm. Hani bütçe kafadan 20-25 diyebilirim ama aşağısı olsa çok iyi.
nothing phone 1 pttavm de (bulabildiğim en ucuz) 14k küsür fiyata mevcut. Fakat cihaz bu aralıkta son büyük yazılım güncellemesini alacak (bu güncellemede android 15 gelcekmi bilmiyorum ama bir ara gelecek diyorlar) o yüzden daha fazla geniş çaplı yazılım güncellemesi almayacak. Ben sizin yerinizde olsam ya nothing phone 2 alırdım yada başka markaya yönelirdim. (vivo-honor ve benzeri markaları önermem)

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
nothing phone 1 pttavm de (bulabildiğim en ucuz) 14k küsür fiyata mevcut. Fakat cihaz bu aralıkta son büyük yazılım güncellemesini alacak (bu güncellemede android 15 gelcekmi bilmiyorum ama bir ara gelecek diyorlar) o yüzden daha fazla geniş çaplı yazılım güncellemesi almayacak. Ben sizin yerinizde olsam ya nothing phone 2 alırdım yada başka markaya yönelirdim. (vivo-honor ve benzeri markaları önermem)
Nothing Phone 2 yerine S24 FE falan alsam daha kâfi ama bu 2A güzel gözüktü gözükmesine de aşağı yukarı benimkiyle aynıysa geçme gereği çok duymam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Keşke şu nothing phone 1 e de taksit koysa amazon direk çekecem 12900 lira bence rakipsiz nothing 2a yı mtk işlemcisi ve plastik kasası yüzünden istemiyorum

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Alp TC
hocam google fotoğaflar ücretsiz nasıl oluyor bilgi verirsen çok sevinirim
Buyrun hocam sizin için anlattım burada, ben uzun süredir kullanıyorum. Ekran görüntülerini de ekledim.

photo_2024-11-26_11-17-23.jpg

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Alp TC
Keşke şu nothing phone 1 e de taksit koysa amazon direk çekecem 12900 lira bence rakipsiz nothing 2a yı mtk işlemcisi ve plastik kasası yüzünden istemiyorum
Bende almadan önce np1 ile np2a arasında kalmıştım. np2a'yı tercih etme sebebim batarya kapasitesi 500 mah daha yüksek ve 2026 sonuna kadar güncelleme alacak. np1 son android 15 ve güvenlik güncelleştirmelerini alacak.

kasa olarak bende np1'i daha çok beğeniyorum ama almışken daha yenisini alayım dedim.emin olun np2a'da premium hissiyatı veriyor np1 gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekrar stokta zannettim

Tekrar girecek stoğa hocam, takipte kalın 10'a ar 10'ar stoğa sokuyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi Mi Note 10 kullanıyorum, bunu almam mantıklı olur mu?
Ben mi note 10'dan geçtim, kafanıza takılan ne varsa sorabilirsiniz bana.

bu arada bir mi note 10 fanı olarak söyleyeyim, 4 sene kullandım.ikisi bambaşka cihaz. mi note 10'dan nothing'e geçince görsel şölen ve premium hissiyatı yaşıyorsun.

Top Bottom