Aldığıma değer mi peki, yoksa farklı bir cihaz mı almalıyım? Bunu bırakmamdaki tek sebep kasması, onun dışında bir problem yok.kısmen çağ atlayabilirsiniz. premium hissiyat için 1-2 öneririm 2a gövde malzemesi plastik.
bütçeniz nedir? dediğim gibi kısmen çağ atlarsınız, performansı daha iyi. (2A modeli için)Aldığıma değer mi peki, yoksa farklı bir cihaz mı almalıyım? Bunu bırakmamdaki tek sebep kasması, onun dışında bir problem yok.
Bütçe belirlemedim, pek alasım da yok ama kasması beni sinir ediyor. Yazılım da atamam format da, yenisini alıp ona her şeyi aktarıp öyle satarım diye düşündüm. Hani bütçe kafadan 20-25 diyebilirim ama aşağısı olsa çok iyi.bütçeniz nedir? dediğim gibi kısmen çağ atlarsınız, performansı daha iyi. (2A modeli için)
Honor 200 daha iyi ama arada 2600 TL fiyat farkı var.Honor 200 daha mantıklı değil mi 17k'ya?
nothing phone 1 pttavm de (bulabildiğim en ucuz) 14k küsür fiyata mevcut. Fakat cihaz bu aralıkta son büyük yazılım güncellemesini alacak (bu güncellemede android 15 gelcekmi bilmiyorum ama bir ara gelecek diyorlar) o yüzden daha fazla geniş çaplı yazılım güncellemesi almayacak. Ben sizin yerinizde olsam ya nothing phone 2 alırdım yada başka markaya yönelirdim. (vivo-honor ve benzeri markaları önermem)Bütçe belirlemedim, pek alasım da yok ama kasması beni sinir ediyor. Yazılım da atamam format da, yenisini alıp ona her şeyi aktarıp öyle satarım diye düşündüm. Hani bütçe kafadan 20-25 diyebilirim ama aşağısı olsa çok iyi.
Nothing Phone 2 yerine S24 FE falan alsam daha kâfi ama bu 2A güzel gözüktü gözükmesine de aşağı yukarı benimkiyle aynıysa geçme gereği çok duymam.nothing phone 1 pttavm de (bulabildiğim en ucuz) 14k küsür fiyata mevcut. Fakat cihaz bu aralıkta son büyük yazılım güncellemesini alacak (bu güncellemede android 15 gelcekmi bilmiyorum ama bir ara gelecek diyorlar) o yüzden daha fazla geniş çaplı yazılım güncellemesi almayacak. Ben sizin yerinizde olsam ya nothing phone 2 alırdım yada başka markaya yönelirdim. (vivo-honor ve benzeri markaları önermem)
Buyrun hocam sizin için anlattım burada, ben uzun süredir kullanıyorum. Ekran görüntülerini de ekledim.hocam google fotoğaflar ücretsiz nasıl oluyor bilgi verirsen çok sevinirim
Bende almadan önce np1 ile np2a arasında kalmıştım. np2a'yı tercih etme sebebim batarya kapasitesi 500 mah daha yüksek ve 2026 sonuna kadar güncelleme alacak. np1 son android 15 ve güvenlik güncelleştirmelerini alacak.Keşke şu nothing phone 1 e de taksit koysa amazon direk çekecem 12900 lira bence rakipsiz nothing 2a yı mtk işlemcisi ve plastik kasası yüzünden istemiyorum
tekrar stokta zannettim
Ben mi note 10'dan geçtim, kafanıza takılan ne varsa sorabilirsiniz bana.Xiaomi Mi Note 10 kullanıyorum, bunu almam mantıklı olur mu?