Bütçe belirlemedim, pek alasım da yok ama kasması beni sinir ediyor. Yazılım da atamam format da, yenisini alıp ona her şeyi aktarıp öyle satarım diye düşündüm. Hani bütçe kafadan 20-25 diyebilirim ama aşağısı olsa çok iyi.
Bütçe belirlemedim, pek alasım da yok ama kasması beni sinir ediyor. Yazılım da atamam format da, yenisini alıp ona her şeyi aktarıp öyle satarım diye düşündüm. Hani bütçe kafadan 20-25 diyebilirim ama aşağısı olsa çok iyi.
nothing phone 1 pttavm de (bulabildiğim en ucuz) 14k küsür fiyata mevcut. Fakat cihaz bu aralıkta son büyük yazılım güncellemesini alacak (bu güncellemede android 15 gelcekmi bilmiyorum ama bir ara gelecek diyorlar) o yüzden daha fazla geniş çaplı yazılım güncellemesi almayacak. Ben sizin yerinizde olsam ya nothing phone 2 alırdım yada başka markaya yönelirdim. (vivo-honor ve benzeri markaları önermem)
nothing phone 1 pttavm de (bulabildiğim en ucuz) 14k küsür fiyata mevcut. Fakat cihaz bu aralıkta son büyük yazılım güncellemesini alacak (bu güncellemede android 15 gelcekmi bilmiyorum ama bir ara gelecek diyorlar) o yüzden daha fazla geniş çaplı yazılım güncellemesi almayacak. Ben sizin yerinizde olsam ya nothing phone 2 alırdım yada başka markaya yönelirdim. (vivo-honor ve benzeri markaları önermem)
Google Fotoğrafları Sınırsız Depolama Kullanımı: Artık Android Telefonlarda da Geçerli! Google, fotoğraflarınızı ve videolarınızı güvenle saklayabileceğiniz bir platform sunuyor: Google Fotoğraflar. Yıllardır milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen bu platform, şimdi daha da genişletilmiş...
Bende almadan önce np1 ile np2a arasında kalmıştım. np2a'yı tercih etme sebebim batarya kapasitesi 500 mah daha yüksek ve 2026 sonuna kadar güncelleme alacak. np1 son android 15 ve güvenlik güncelleştirmelerini alacak.
kasa olarak bende np1'i daha çok beğeniyorum ama almışken daha yenisini alayım dedim.emin olun np2a'da premium hissiyatı veriyor np1 gibi
Ben mi note 10'dan geçtim, kafanıza takılan ne varsa sorabilirsiniz bana.
bu arada bir mi note 10 fanı olarak söyleyeyim, 4 sene kullandım.ikisi bambaşka cihaz. mi note 10'dan nothing'e geçince görsel şölen ve premium hissiyatı yaşıyorsun.