Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 2A 14.464 TL 🔥🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Benim honor x9a cihazım var memnunum kamera haricinde bu telefonu kardeşime verip ben de yeni almak istiyorum np2a nın işlemcisi yüzünden almak istemiyorum güncelleme çok da önemli değil np1 snapdragon 778g+ aralarinda çok ufak bir fark var ve fiyat varki yuzunden np1 tercih etmek istiyorum ama honor 200 de 17 ye dusmus kararsizim biraz acikcasi farkli birsey de istiyorum

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alp TC
Benim honor x9a cihazım var memnunum kamera haricinde bu telefonu kardeşime verip ben de yeni almak istiyorum np2a nın işlemcisi yüzünden almak istemiyorum güncelleme çok da önemli değil np1 snapdragon 778g+ aralarinda çok ufak bir fark var ve fiyat varki yuzunden np1 tercih etmek istiyorum ama honor 200 de 17 ye dusmus kararsizim biraz acikcasi farkli birsey de istiyorum

Bende sizin gibi bakıyordum np2a'ya MTK işlemci diye, aldığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım.Bu zamana kadar hep snapdragon kullanmış biri olarak söylüyorum, oyunda oynayarak denedim bir sorun yaşamadım.Her işlemci markasının kendince sorunlu işlemcileri vardır, bunları araştırarak almak gerekir.Üstteki yazan arkadaşında dediği gibi bir sorun yok. Sizinki tamamen np2a almadan önce benimde yaşadığım önyargı :)

Darkone22

80+ Bronze
Mediatek'in Dimensity işlemcilerinin bir sorunu yok ki. Helio G85 falan değil bu.
Elimde Tecno Pova Neo 2 var. İşlemci daha zerre üzmedi. Bu telefonu ikinci elden 3300 tl ye aldım. Ona göre de kıyaslama yapılması gerek bence. Bence işlemci gündelik kullanım için fazlasıyla yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Acaba 29 kasım akşamı black friday de fiyatı daha da düser np1 veya 2a nın bir de siz olsanız np2a mı honor 200 mü tercih edersiniz Halı hazırda honox9a kullanıyorum honor 200 e geçmem farklı hissettirmiyecek o yüzden np1 veya 2a istiyorum

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alp TC
Acaba 29 kasım akşamı black friday de fiyatı daha da düser np1 veya 2a nın bir de siz olsanız np2a mı honor 200 mü tercih edersiniz Halı hazırda honox9a kullanıyorum honor 200 e geçmem farklı hissettirmiyecek o yüzden np1 veya 2a istiyorum

Fiyatların bundan daha da fazla düşmeyeceğinin garantisini verebilirim. Aksine indirimler bittikten sonra fiyatları yükselecektir. Ben olsam np2a alırdım. Zaten sizinde dediğiniz gibi halihazırda x9a kullanıyorsunuz, 200 aynı şeyin laciverti olacak. Bence demekten zarar gelmez, en fazla beğenmezseniz satarsınız. 2. el'de fiyatları diğer android cihazlar kadar düşmüyor. özellikle garantili ise fiyatları yükselince aldığınız fiyattan dahi yükseğe satabilirsiniz. Bu arada stokları sınırlı sayıda giriyor, yakalamaya çalışın.np1 zaten çok ucuz olduğu için taksitli seçeneği yok.benim np2a alma sebeplerimden biri de taksitle alabiliyor olmam :) ki ben 16.464'e aldım, bekleyemedim daha fazla düşmesini .

1732618040639.png

Yanına da amazondan kılıf ve ekran koruyucu sipariş ettim.yakında onlarda gelir hollanda'dan :)

np1 meraklısısınız ayrıca onun içinde aynı kılıftan mevcut, dilerseniz yakından göz atabilirsiniz.ben çok beğendiğim için 2a için olanını hemen sipariş verdim.

1732618108546.png

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Kaan
Ben mi note 10'dan geçtim, kafanıza takılan ne varsa sorabilirsiniz bana.

bu arada bir mi note 10 fanı olarak söyleyeyim, 4 sene kullandım.ikisi bambaşka cihaz. mi note 10'dan nothing'e geçince görsel şölen ve premium hissiyatı yaşıyorsun.
İndirim çoktan bitti ama beklentim şarjın iyi olması, kasmamasi ve kamerasinin iyi olmasi.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Kaan
Tekrar indirim olacak, takipte kalın almak istiyorsanız.
Daha iyi olduğunu düşünmüyorum ya. Mi Note 10 zaten gayet premium bir cihaz, tek sorun kasmasi zaten ama böyle çok daha sağlam bir şey alıp 5 6 yıl kullanmak istiyorum.

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alp TC
Daha iyi olduğunu düşünmüyorum ya. Mi Note 10 zaten gayet premium bir cihaz, tek sorun kasmasi zaten ama böyle çok daha sağlam bir şey alıp 5 6 yıl kullanmak istiyorum.
Bir telefonda aradığını özellikler neler? ona göre cevap vereyim size.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Kaan
Bir telefonda aradığını özellikler neler? ona göre cevap vereyim size.
Dediğim gibi kamera önemli, özellikle video çekim kalitesi. Onun dışında şarjı 1 günü kesinlikle çıkartmalı, ekstrem kullanıyorum telefonu. Yani yoracak her şey var ve içi çöplük gibi oluyor. Onun dışında son isteğim de kasmaması olurdu sanırım. Boyutu vs. bu saydıklarım dışında hiçbir unsur önemli değil. Bir iki ay bekleyip S24 Ultra da alabilirim ama uygun olsun ve yakın tarihte alayım istiyorum.

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alp TC
Dediğim gibi kamera önemli, özellikle video çekim kalitesi. Onun dışında şarjı 1 günü kesinlikle çıkartmalı, ekstrem kullanıyorum telefonu. Yani yoracak her şey var ve içi çöplük gibi oluyor. Onun dışında son isteğim de kasmaması olurdu sanırım. Boyutu vs. bu saydıklarım dışında hiçbir unsur önemli değil. Bir iki ay bekleyip S24 Ultra da alabilirim ama uygun olsun ve yakın tarihte alayım istiyorum.

Kamera önemli ise s24 ultra sizi çok daha mutlu edecektir. 4k 60hz seçeneği yok, 1080 de 60hz seçeneği var. Eğer sosyal medya ile ilgili video çekimleri için istiyorsanız işinizi 2a da görecektir.

Şarj konusunda mi note 10 dan çok memnundum, np2a aratmadı mi note 10 u.

Kasma durumunu bu telefonda hiç yaşamadım, içerisinde bloatware olmaması sebebiyle aşırı hızlı. Hiç takılma vs olmuyor, çok seri.

Objektif olmak gerekirse Samsung u hiç sevmesemde s24 ultra bence daha iyi bir cihaz ve 2a ile rakip değiller.

S24 ultra anca np3 ile aynı klasmanda olur o da Temmuz da çıkacak. Eğer hem uygun fiyatlı olsun, hem mi note dan iyi olsun derseniz np2a öneririm. Biri 14.500 diğeri 56.000 😄

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Kaan
Kamera önemli ise s24 ultra sizi çok daha mutlu edecektir. 4k 60hz seçeneği yok, 1080 de 60hz seçeneği var. Eğer sosyal medya ile ilgili video çekimleri için istiyorsanız işinizi 2a da görecektir.

Şarj konusunda mi note 10 dan çok memnundum, np2a aratmadı mi note 10 u.

Kasma durumunu bu telefonda hiç yaşamadım, içerisinde bloatware olmaması sebebiyle aşırı hızlı. Hiç takılma vs olmuyor, çok seri.

Objektif olmak gerekirse Samsung u hiç sevmesemde s24 ultra bence daha iyi bir cihaz ve 2a ile rakip değiller.

S24 ultra anca np3 ile aynı klasmanda olur o da Temmuz da çıkacak. Eğer hem uygun fiyatlı olsun, hem mi note dan iyi olsun derseniz np2a öneririm. Biri 14.500 diğeri 56.000 😄
Nothing Phone 2A dışında aynı bütçede birkaç model daha var, hepsinden üstün gelir mi 2A?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,292
Üyeler
161,430
Son üye
t6ha42
Top Bottom