İgito
80+ Bronze
indirim olmadığı zaman 128 lik s24fe ile farkları azdıikisi arasında 6 bin tl fark var ama
indirim olmadığı zaman 128 lik s24fe ile farkları azdıikisi arasında 6 bin tl fark var ama
Bende tam 20 bin TL bandında telefon bakıyordum sizce alınır mı başka ne alternatifler var bir de nothing'in 3 serisi sanırım martta tanıtılacak, beklenir mi?
20 bin altı 9 taksitli alcam en mantıklısıı bumu redmi note14 pro var bide3 serisi temmuzda tanıtılacak, 3a serisinin lansmanı 4 martta olacak, fakat tr'ye gelişi nisan-mayısı bulacak ve çıkış fiyatı 27.000 civarında olacak.
20.000 bandında telefon arıyorsanız 2a tam size göre.
s24fe hiç 23.500'un altında düşmemiş gözüküyor hocam, 2a bir ara 14.000'e kadar düşmüştü.indirim olmadığı zaman 128 lik s24fe ile farkları azdı
20 bin altı 9 taksitli alcam en mantıklısıı bumu redmi note14 pro var bide
Mi5 bisküvi gibi. Çok dayanıksız bir telefondu. Xiaomi mi8 ve sonrasında kaliteyi artırdı.samsung note 4 ve xiaomi mi5 ikisini de kullandım onlar bile metal kasaydı hocam hangi samsungdan veya xiaomiden bahsediyorsun
s24fe hiç 23.500'un altında düşmemiş gözüküyor hocam, 2a bir ara 14.000'e kadar düşmüştü.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
yıllardır xiaomi kullanıyoruz zaten, hepsi birbirinin aynısı.nothing'i deneyin memnun kalacaksınız.gerek hızı, gerek performansı, gerek arayüzü, gerekse güncelleme hızı.
amacım kıyas yapmak değil hocam, herkesin cihazı kendine güzel. Bir gün umarım Nothing denersiniz. Güle güle kullanın cihazınızı. SaygılarımlaAlıntıyı görüntüle
nothing 20k s24fe 24k imiş arada 4k fark var işte
teşekkürler umarım kullanma şansım olur nothing telefonları denemek istiyorum çünkü hiç denk gelmedi teknoloji mağazalarında da görmedim hiç standlardaamacım kıyas yapmak değil hocam, herkesin cihazı kendine güzel. Bir gün umarım Nothing denersiniz. Güle güle kullanın cihazınızı. Saygılarımla
uzun yıllar kılıfsız kullandım hiç bir şey olmadı telefona. ama kalite kontrolü kötü bir telefondu 3 defa garantiye gitti telefon en son anakartı değiştirdiklerinde telefon adam oldu. rom desteği çok iyi olan efsane bir telefondu 5 yılın ardından dokunmatiği bozulmamış olsa hala kullanırdımMi5 bisküvi gibi. Çok dayanıksız bir telefondu. Xiaomi mi8 ve sonrasında kaliteyi artırdı.
teşekkürler umarım kullanma şansım olur nothing telefonları denemek istiyorum çünkü hiç denk gelmedi teknoloji mağazalarında da görmedim hiç standlarda
maalesef istanbulda yaşamıyorumteknoloji mağazalarında bulunmuyor maalesef, sadece online satışları var, yaza doğru nothing buluşması düzenleyeceğiz istanbul' da, eğer katılmak isterseniz sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.