Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Keenetic Hopper DSL AX1800 - 3203 TL

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,233
İsim
mehmet ali oğuz
kurarken nasıl kurdunuz bilmiyorum ama bazen kullanıcılar router üzerine direkt Keenetic'i takabiliyor.
Genel olarak Keenetic'te çakışma olmasın diye kendini 192.168.2.1 e alıyor.
Onu dene. Yada Keenetic'e bağlı olduğun cihazdan hangi ip aldığına bak. 192.168.3.50 gibi bi ip ise arayüze de 192.168.3.1 den ulaşırsın mesela.
Hocam bu modeme uzakdan bağlanıp yetkili arkadaş bir ayar yapmıştı. O ayardan sonra Oyunlara knightonline tarzı girişlerde gözle görülür bir hızlanma yaşamıştım. Bu modemin neresinden bu ayarı yapıyorlar denk mi geldi o sıfırlamaya anlam veremedim :) Hala arayıp sorasım geliyor İnt hattımın sürekli koptuğu döneme denk geldi.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Hocam bu modeme uzakdan bağlanıp yetkili arkadaş bir ayar yapmıştı. O ayardan sonra Oyunlara knightonline tarzı girişlerde gözle görülür bir hızlanma yaşamıştım. Bu modemin neresinden bu ayarı yapıyorlar denk mi geldi o sıfırlamaya anlam veremedim :) Hala arayıp sorasım geliyor İnt hattımın sürekli koptuğu döneme denk geldi.
Keenetic müşteri hizmetlerini aramışsındır.

Benden alsaydın beni arardın sanırım. Keza kurulum için destek veren tek kişiyim. Beni aramadığını düşünüyroum. Çünkü kolay kolay ben sıfırlama yapmam. Cümlende sıfılanma yapıldığını çıkarım yaptım.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,233
İsim
mehmet ali oğuz
Keenetic müşteri hizmetlerini aramışsındır.

Benden alsaydın beni arardın sanırım. Keza kurulum için destek veren tek kişiyim. Beni aramadığını düşünüyroum. Çünkü kolay kolay ben sıfırlama yapmam. Cümlende sıfılanma yapıldığını çıkarım yaptım.
Evet müşteri hizmetleri modem arızalımı diye 4 5 sefer ayarlar yapmışlardı o dönem. Sonradan alt yapı kaynaklı olduğu ortaya çıktı sağlayıcı kabul etmese de :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,619
Üyeler
170,224
Son üye
rvltn
Top Bottom