Satriani
80+ Bronze
DM'den yazdım.Elinde kapak olan varmi ?
Sıkıntı yok kapakla ilgili, ben referansım.
DM'den yazdım.Elinde kapak olan varmi ?
her kes bu sorunun cevabını merak ediyıorbeyler uyelık aldık tekrar alsan uzuyormu acaba
Vardi görmedim telefon donanım arşiv bildirim gelmiyorŞu maçı izlemek için alsak iyiydi, elinde kapak kodu olan varsa yazabilir mi 10 dakika kaldı maça
reis benide listeye alsanamesaj başı 2dk falan bekliyorm gelir size de listeye aldım
Bende alırımşutladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 dk bekletiiyor beyler attıklarım diğerlerinede atsın ben macı izliyorum suan
Teşekkür ederim@ALİTUNAHAN arkadaştan aldım 15 tane şimdi deniyorum sizde alabilirsiniz
hocam 2 tane lazim ucret ne kadarTeşekkür ederim
Dm yaz reishocam 2 tane lazim ucret ne kadar
yazılımsal bir soruna benziyor hocam. herkes her firmayla sorun yaşayabilir ama önemli olan firmanın nasıl yaklaştığı, tod da bu konuda baya rezil evetBunlar gerçekten rezil ya. İlk gün güzel güzel kullanıyordum, kendiliğinden sistemden telefonum mu silindi ne olduysa bilmiyorum (daha önce hiç tod kullanmadım) hiçbir cihazı doğrulayamıyorum haliyle de hiçbir şey izlettirmiyor. Çünkü doğrulamak için telefon istiyor. Telefonumu tekrar girip doğrulama yapmaya çalışıyorum
Alıntıyı görüntüle
Bu hata ile karşılaşıyorum inanılmaz bir kısır döngü Müşteri hizmetleri denilen numarayı arıyorum hiçbir kombinasyonla bağlanamıyorsunuz. Şikayetvar'da bununla alakalı yüzlerce şikayet var millet yıllık üyelik almış muhattap bulamıyor kafayı yemelik. Zaten kalite rezildi orası ayrı mesele de. Rezil bir şirket bu BEIN. Umarım bir an önce ülkemizden defolup giderler.