Öyleda olsa bütün evini satıcak kadar parasız kalması normal mi ? hiçmi yatırım yok yada gelir yok.uzun süredir takip ettiğim birisi. tamamen üşengeçliğinden para kazanamıyo kendi yakın arkadaşları(orkun,ruhi) milyon abone ve milyon izlenirken kendisinin çektiği maks içerik 36 saat yemek yememek tarzı videolar oldu. düzgün yayınlar,bilindik kişilerle video çekmemesi, fazla doğallı ve az montajlı az kurgulanmış videoları vs vs bunların hepsi az izlenme getirdi işte kendisine
Kumarsa gram üzülmedim iyi olmuş ama muhtemelen prim kasmak içindir
Son birkaç aydır sürekli zor durumdayım felan diyordu, ama söylemiyor nedenini galiba. Tahminim kumarda batmış evini eşyalarını felan satıyor. Bilen varsa yazsın doğrumu olay.
ya tamamen beş kuruşsuz kalmamıştır tabii ki ama yaşamaya çalıştığı hayatla hiç efor harcamadan para kazanmak istemesi zor duruma düşürdü kendisini. yatırımı var mı yok mu bilmiyorum ama 1 tane arabası var sanırımÖyleda olsa bütün evini satıcak kadar parasız kalması normal mi ? hiçmi yatırım yok yada gelir yok.
parasız değil sürekli japonyaa veya başka yerde geziyor boşu boşuna eve kira vermek istemiyor bu gunlerde japonyada full sürekli otelde kaldığı için niye boş eve para versin haklı bu arada
Son birkaç aydır sürekli zor durumdayım felan diyordu, ama söylemiyor nedenini galiba. Tahminim kumarda batmış evini eşyalarını felan satıyor. Bilen varsa yazsın doğrumu olay.
Dediğin gibi kumar yoksa o para bitmezdi. Artık telefonlara bile girdi çok arkadaşım çok zor durumlara düştüler. Ben de severim gider Kıbrıs’a legal bir şekilde senede 1 sefer 2-3 haftalığına oynarım ancak kumar sürekli oynanacak bir şey değil. Bill Gates olsam kâr etmez.Öyleda olsa bütün evini satıcak kadar parasız kalması normal mi ? hiçmi yatırım yok yada gelir yok.
Biraz da parayı har vurup harman savuran bi tip bu youtuberlar hocam. Pek indirim mindirim kovalamazlar denk getirdiğini alırlar e ne olsun para da günümüzde su gibi akıyor.Parası var az buz sponsor da almadı yıllarıdr yapıyor işi.
Eskisi kadar mal mülke aşırı ihtiyaç gerek kalmıyor . Yurtdışı gezileri vb. dolayı dedim.
Kirası da kiracı arttırdığı için cazip gelmiyor artık o evde kalmasında.
kumar falan yok olum , yalan. Murat biraz üşengeç adam , sık video atmıyor , atsa bile tekdüze konu olduğu için az izleniyor. Bir ara yayında açıyordu pek tutmadı , sadece pasif geliri ve video-sponsorluk gelirleri var sanırım. Ülke şartları da malum zorlanması normal. Kendisi instadan açıklama yapmıştı , kirası mantıklı gelmemiş , kiralar pahalı olduğu içinde çıkmak istemiyormuş olay bu. Beş parasız kalma olayı yok.