oliveforge99
80+ Silver
başka platformlarda 200 lira yüksekten satsa keşke
benim bütçe 7 bin fps oyunları ve hikaye oyunları oynuyorum gta 5 felan mönitör hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirimLg bu IPS
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tm knk
Bunu al geç bakma başka ürüne bence biraz üstlere 180hz MSI vardı ama bütçen yetmeyebilirbenim bütçe 7 bin fps oyunları ve hikaye oyunları oynuyorum gta 5 felan mönitör hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
sistem olarak sıkıntı yaşarmıyım rx 7800 xt ve 7600 işlemci vardaBunu al geç bakma başka ürüne bence biraz üstlere 180hz MSI vardı ama bütçen yetmeyebilir
6.5 7 7.5 bütçeye ne alınır hocam bunu almak yerine onu da söylerseniz iyi olur bence.Olması gereken fiyattan birazcık ucuz sadece. Çok giriş seviye bir model. Geniş gamut desteklemesi bile mualla.
Satıcı gpn teknoloji. Çok güvenilir, yakın zamanda garantilik işim oldu 3 günde çözüldü.Monitör amazondan alınır thh ile uğraşmak isteyen böyle yerlerden alabilir
Yasamazsinsistem olarak sıkıntı yaşarmıyım rx 7800 xt ve 7600 işlemci varda
Monitör konusunda yüzde 100 katılıyorumMonitör amazondan alınır thh ile uğraşmak isteyen böyle yerlerden alabilir
Kendi sitesinde ölü pikselli olarak satması bi düşündürdü. PTT olunca o notu düşmeye gerek görmemiş bile olabilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:
6.5 7 7.5 bütçeye ne alınır hocam bunu almak yerine onu da söylerseniz iyi olur bence.