Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (Üretim Durduruldu)

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Göktuğ DADAŞ
müşteri hizmetleri falan kupon dağıtıyor para dağıtıyor daha ne yapsınlar birde ürünün tamamının iadesini alıyorsunuz gerçekten yazık

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Yiğit Yenigün
abi vallaha temuyu kaybetmek istemem adamlar mağdur olmayalım diye elinden geleni ardına koymuyorlar kısmi para iadesi falan tamam hadi ona da göz yumalım ama paranın hepsini iade alıp birde ürüne el koymak harbiden sahtekarlık çok büyük ayıp
Ne kadar uzak bir site olsada MHini sevdim anında ulaşabiliyorum ve aradağım çoğu sorunun cevabınıda kismi olarak olsada verdiler ben razıyım

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Göktuğ DADAŞ
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Dağ
şimdi beyler pro mu daha iyi apex mi ben apex aldım mcu felan diyolar bana karalama kampanyası gibi geliyo sizce

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,481
İsim
Olcay akbulut
Ben sorun yasayan görmedim şuana dek
Sadece birisinde sol click de takilma oluyormuş birindede 2.4ghz bağlantısı yapamıyormus
e onlar da sorun hocam da ucuza aldık zaten ağlama hakkımı kendimde göremedim :kekw:

Palo DAYI 👑

80+ Gold

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Mehmetcan İvrendi
adamlar satıcı puanı kasmak için ucuza vermiş olabilirler baktılar iadeler arttı vazgeçmişlerdir
Ne satıcı puanı hocam adamlar zaten 25K ürün satmışlar Mouse'lar olmadan bile 4.6 İnceleme puanları var zaten + puan için vs. Olsa 70 dolarlık mousu en kötü taş çatlasın 40 bilemdin 30 dolara koyarlar ama temuda 17 dolar falandı indirim cart curt derken 300TL yani 10 dolara gitti ürünler yani adamlar kapattıysa hep bu iade edenler ve mcu'in hayatında ne olduğunu bilmeyen ve sırf para koparmak için yok bu Nordic değil Bizi kandırdınız diyip para almaya çalışanlar bedavaya getirmeye çalışanlar yüzünden kapattılar bence çünkü sadece mouse gitmiş + 1 tane klavye oda galiba emin değilim yani belliki adamlar her gün en az 100 kişi en az 10 defa müşteri temsilcileeine bu ürün yüzünden yazıyolardı utanmadan bizimkilerden bıktı usandı Ali express'de de böyle şeyler olmuştu diye hatırlıyorum bak şuan adamların umrunda bile değiliz ne güzel Temu sahip çıkmaya ilgilenmeye başladı onlarıda soğutular onlarda bu gidişle salarlar böyle aç gözlü olduğu sürece bu millet iyi şeyler beklememeliyiz

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
Rusty
Mouse iade edenler keyfe keder mi iade ettiler yoksa mouse da bir fabrikasyon arıza olduğu için mi iade ettiler. Fabrikasyon sıkıntı var ise ben de iade edeceğim öbür türlü haram para yemek istemem yiyen yesin.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,481
İsim
Olcay akbulut
Top Bottom