Palo DAYI 👑
80+ Gold
Kupon lazimarkadaslar lutfen bırı yardımcı olsun pro yu ucuz olarak nasıl alırız
Kupon lazimarkadaslar lutfen bırı yardımcı olsun pro yu ucuz olarak nasıl alırız
kupon var daha ucuza alan varKupon lazim
Ne kadar uzak bir site olsada MHini sevdim anında ulaşabiliyorum ve aradağım çoğu sorunun cevabınıda kismi olarak olsada verdiler ben razıyımabi vallaha temuyu kaybetmek istemem adamlar mağdur olmayalım diye elinden geleni ardına koymuyorlar kısmi para iadesi falan tamam hadi ona da göz yumalım ama paranın hepsini iade alıp birde ürüne el koymak harbiden sahtekarlık çok büyük ayıp
promosyonlara bak hocam daha ucuza alanlar öyle alıyordur ya da temu kredisi ilekupon var daha ucuza alan var
kesinlikle katılıyorumNe kadar uzak bir site olsada MHini sevdim anında ulaşabiliyorum ve aradağım çoğu sorunun cevabınıda kismi olarak olsada verdiler ben razıyım
hiç promosyon yokpromosyonlara bak hocam daha ucuza alanlar öyle alıyordur ya da temu kredisi ile
adam wireless için aldıysa neden kablolu kullanmaya mahkum kalsın ki.Bağlantı sorunu çözülür çözülmeyecek iş değil en kötü kablolu oynarsın.
e onlar da sorun hocam da ucuza aldık zaten ağlama hakkımı kendimde göremedimBen sorun yasayan görmedim şuana dek
Sadece birisinde sol click de takilma oluyormuş birindede 2.4ghz bağlantısı yapamıyormus
Al geç kac paraya geliyo ki ben 750ye almışım apexi vergiyle ne ugrasiyonkupon var daha ucuza alan var
Ne satıcı puanı hocam adamlar zaten 25K ürün satmışlar Mouse'lar olmadan bile 4.6 İnceleme puanları var zaten + puan için vs. Olsa 70 dolarlık mousu en kötü taş çatlasın 40 bilemdin 30 dolara koyarlar ama temuda 17 dolar falandı indirim cart curt derken 300TL yani 10 dolara gitti ürünler yani adamlar kapattıysa hep bu iade edenler ve mcu'in hayatında ne olduğunu bilmeyen ve sırf para koparmak için yok bu Nordic değil Bizi kandırdınız diyip para almaya çalışanlar bedavaya getirmeye çalışanlar yüzünden kapattılar bence çünkü sadece mouse gitmiş + 1 tane klavye oda galiba emin değilim yani belliki adamlar her gün en az 100 kişi en az 10 defa müşteri temsilcileeine bu ürün yüzünden yazıyolardı utanmadan bizimkilerden bıktı usandı Ali express'de de böyle şeyler olmuştu diye hatırlıyorum bak şuan adamların umrunda bile değiliz ne güzel Temu sahip çıkmaya ilgilenmeye başladı onlarıda soğutular onlarda bu gidişle salarlar böyle aç gözlü olduğu sürece bu millet iyi şeyler beklememeliyizadamlar satıcı puanı kasmak için ucuza vermiş olabilirler baktılar iadeler arttı vazgeçmişlerdir
satış sayfası kapandı hocam istesende alamıyonşimdi beyler pro mu daha iyi apex mi ben apex aldım mcu felan diyolar bana karalama kampanyası gibi geliyo sizce