hayır bu siteyle alakalı razer i indir dene 8k gösterecektirEyvallah hocam razer haricinde diğer ikisinide denedim max 2k-3k arası gösteriyor galiba işlemcim 4-8k ya yetmiyor
hayır bu siteyle alakalı razer i indir dene 8k gösterecektirEyvallah hocam razer haricinde diğer ikisinide denedim max 2k-3k arası gösteriyor galiba işlemcim 4-8k ya yetmiyor
yolda işte neyini uzatıyon hala ?Siz deliyseniz ben zır deliyim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bence ilden ile göre değişiklik gösteriyor ben hiç bir firmada sorun yaşamadım ilk temu siparişim aras ile 2. gün geldiMNG kötü Arasa vermesi dağa kötü
Saat 11 de gittim aldım MNG kargo dağıtıma çıkmamış adamlar çay içiyor.
2 adet ürün şeklinde ürünler gümrüğe. Ulaştı.
2 benim 2 arkadaşın adına paket var aynı anda geçirmeye çalışıyorlar halbuki 2-3 gün sipariş arası farkı var.
Zaten prolem yok şükür geliyor çatır çutur.bence ilden ile göre değişiklik gösteriyor ben hiç bir firmada sorun yaşamadım ilk temu siparişim aras ile 2. gün geldi
Yolda değil işte problem o. Üstelik tek yaptıkları kopyala yapıştır yapmak. Sonra ürün aldığında bozuk çıkarsa "Bu durumun sizi rahatsız etmesinden dolayı çok üzgünüz. Hadi 1000 TL'ye aldığınız ürün için 200 TL geri ödeme yapalım" dönüşüyle karşılaşırsan üzülme.yolda işte neyini uzatıyon hala ?
Haklı bu aradaYolda değil işte problem o. Üstelik tek yaptıkları kopyala yapıştır yapmak. Sonra ürün aldığında bozuk çıkarsa "Bu durumun sizi rahatsız etmesinden dolayı çok üzgünüz. Hadi 1000 TL'ye aldığınız ürün için 200 TL geri ödeme yapalım" dönüşüyle karşılaşırsan üzülme.
Knk denedin mi nasıl indrim iyi güzel çalışıyormu yoksa boş indirim mı???
1000tl lik ürün alırsam 600tl kredi vericek.Knk denedin mi nasıl indrim iyi güzel çalışıyormu yoksa boş indirim mı???
diğer ülkelerde aj179 vs. satışa mesela biz iyi düşünelim bizim satıcının stok bitmiş olsunArkadaşlar ne üretim durdurulması ne kaldırılması ?
Üretim devam ediyor sadece BİZE ÖZEL satıştan kaldırdılar.
Sadece Türkiye'ye bize özel neden diye düşünüyor insan...
Temu üzerindeki bölgenizi değiştirin. " ajazz aj159 apex" olarak aratın.