Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (Üretim Durduruldu)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,481
İsim
Olcay akbulut
Yani benim de verecegim max para 200 falan yani yoksa bi tane daha alirdim zaten o paraya. Tamamdir hocam tesekkurler, mavi varsa o da olabilir belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerede?
forumda bugün 2 tane konu gördüm de link bulamadım

Ajazzın kendi sattığı pro da kalkmış. Tüm mouseları kaldırdı sanırım

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Yusuf Bahadır
Dünyanın neresinde olursa olsun, Çin’li de olsa Türk’de olsa, ister komşun olsun ister dünyanın diğer ucu ahlaklı insan ticaret için kendini bozmaz. Resmen bedava yemek görmüş hintli gibi ülkemizin adını çıkarıyorsunuz. O mcu’nun nordic olmama ihtimalini göze alarak aldınız hepiniz. Şimdi bedavacılık yapmak istiyorsunuz. Ha yolda yürüyen bir adamın cebinden çalmışsın oarayı ha böyle çalmışsın. Farkı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Eren Cengiz
Yaptiginiz iadeler bile saticinin profilini etkiliyor ne kadarbuyuk zarar verdiklerinin farkinda degil o firaatxi arkadaslar

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
murat
adamlar satıcı puanı kasmak için ucuza vermiş olabilirler baktılar iadeler arttı vazgeçmişlerdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Eren Cengiz
Dünyanın neresinde olursa olsun, Çin’li de olsa Türk’de olsa, ister komşun olsun ister dünyanın diğer ucu ahlaklı insan ticaret için kendini bozmaz. Resmen bedava yemek görmüş hintli gibi ülkemizin adını çıkarıyorsunuz. O mcu’nun nordic olmama ihtimalini göze alarak aldınız hepiniz. Şimdi bedavacılık yapmak istiyorsunuz. Ha yolda yürüyen bir adamın cebinden çalmışsın oarayı ha böyle çalmışsın. Farkı yok.
Ben konunun basinda anlatmaya calsiinca neymis efendim ucuza almak varken neden para veriyorlarmjs diye kac kisi tarafindan alay konuau oldum.
Emek emektir karsidaki kim olursa olsun

Palo DAYI 👑

80+ Gold
forumda bugün 2 tane konu gördüm de link bulamadım
Ben sorun yasayan görmedim şuana dek
Sadece birisinde sol click de takilma oluyormuş birindede 2.4ghz bağlantısı yapamıyormus

Top Bottom