ucuz olanının ss atarmısınız bi türlü indirim vermediler ya alıcaö bende f75 beyaz olanı.hocam 2 sipariş geçtim 1. ürün klavye masaj aleti difüzör araç yıkama bezi 890 tl 2. sipariş sadece klavye 580 tl sizce ikisinin de gelmesini bekleyip birini sarı sitede satayım mı yoksa pahalı olanı iptal edip diğerini kullanayım mı
mouse tabii ki 1500 e satıyorlar 1200 e koyarsanız direk gider.aha 600 tl nakit aidesi geldi şansıma sizce klavyeden 1 tane daha mı alayım yoksa ajazz pro mu alayım ama al sat için sizce hangisi daha çabuk gider
Çip farkı sanırım tam bende bilmiyorum.Bu mcu muhabbeti ne tam olarak
Nasıl geliyor ya kaç tane ürün aldım daha %20 kupon bile tanımlamadılar banaaha 600 tl nakit aidesi geldi şansıma sizce klavyeden 1 tane daha mı alayım yoksa ajazz pro mu alayım ama al sat için sizce hangisi daha çabuk gider
mouse 700 e denk geliyor klavye 345 tl ye hangisinde kar marjı daha yuksekucuz olanının ss atarmısınız bi türlü indirim vermediler ya alıcaö bende f75 beyaz olanı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
mouse tabii ki 1500 e satıyorlar 1200 e koyarsanız direk gider.
klavye hızlı gidermi bilmiyorum ama yinede klavyeden yana deneyin şansınızı isterseniz ve ricam olucak klavyenin ucuz aldığınızı fotoğrafını atarmısınız bende indirim isteyip alıcam.mouse 700 e denk geliyor klavye 345 tl ye hangisinde kar marjı daha yuksek
Klavyemouse 700 e denk geliyor klavye 345 tl ye hangisinde kar marjı daha yuksek
seri cevap
hocam ben de bilemedim atarım ss sı sorun yokta hemen bı karar vermem lazımklavye hızlı gidermi bilmiyorum ama yinede klavyeden yana deneyin şansınızı isterseniz ve ricam olucak klavyenin ucuz aldığınızı fotoğrafını atarmısınız bende indirim isteyip alıcam.
nakit iadesi nedir ?mouse 700 e denk geliyor klavye 345 tl ye hangisinde kar marjı daha yuksek
seri cevap
Atsana reishocam ben de bilemedim atarım ss sı sorun yokta hemen bı karar vermem lazım
600 tl kredinakit iadesi nedir ?
indirimli fiyat gösterip benden indirim isticem.Indırımlı fiyat gösteriptemi alicaksin
Atsana reis
klavye yapıştır hocam gider hızlıca.hocam ben de bilemedim atarım ss sı sorun yokta hemen bı karar vermem lazım
Hocam bende pro yu tepe fiyattan olanlardanım nasıl bir yol izledin iade alırkenAdamlar AJ159 Pro yu en tepeden aldım diye 500 tl iade yaptılar. Ürün 780 tl ye geldi. Daha fazla niye dolandırmaya çalışıyorsunuz. Az buçuk rica etseniz karta iade yapıyor adamlar. Bir daha satmazlar bence