Neler Yeni

GELİN ŞU AJ159 APEX in İÇİNE BAKALIM !

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,560
İsim
Hacı
Sonunda...

Palo DAYI 👑

80+ Gold
@Palo DAYI 👑 Hocam senle ben aynı vakitte aldık sanırım , ne dersin bizim kelleyi de vururlar mı :D İptal olur diye korkuyorum :kekw:

1730679172831-png.742410
Sen ne zaman aldın ben cumartesi akşam 6-7 gibi ön siparisle aldim hala iptal olmadi ürünler tedarik ediliyor diyor bende içini açma konusunda bende merak ediyorum ama inan hiç tecrübem yok yoksa sırf merakımdan açarım valla

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
Sen ne zaman aldın ben cumartesi akşam 6-7 gibi ön siparisle aldim hala iptal olmadi ürünler tedarik ediliyor diyor bende içini açma konusunda bende merak ediyorum ama inan hiç tecrübem yok yoksa sırf merakımdan açarım valla
Aynı gün verdik senle siparişi , benimde hala gönderime hazırlanıyor diyor iptal olmadı , hadi hayırlısı :kekw: İçini açmakla uğraşma ben içinin fotoğrafını ekledim zaten.

Orix

80+
Hocam ben bir milyon konu olduğu için fiyatını ve olayını göremedim bi kablosuz mouse bende alsam iyi olur. Hazirda razer cobra kullaniyom alalı 1 ay oldu. Kablosuz da yaninda yedek olabilir. Kaç tl gibi bi fiyata gelmişti bu mouse bide iyi olani aj pro mu nedir kısaca özetler misiniz

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Aynı gün verdik senle siparişi , benimde hala gönderime hazırlanıyor diyor iptal olmadı , hadi hayırlısı :kekw: İçini açmakla uğraşma ben içinin fotoğrafını ekledim zaten.
Kesin eminmisin o olduğundan peki

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
Hocam ben bir milyon konu olduğu için fiyatını ve olayını göremedim bi kablosuz mouse bende alsam iyi olur. Hazirda razer cobra kullaniyom alalı 1 ay oldu. Kablosuz da yaninda yedek olabilir. Kaç tl gibi bi fiyata gelmişti bu mouse bide iyi olani aj pro mu nedir kısaca özetler misiniz
satışa kapandı hocam. Olayı 69 dolarlık mouseyi 10-15 dolar arasına satmalarıydı.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Şuan sensör farkından dolayı ve gifli ekranından dolayi ve aynı fiyatından dolayi apex daha iyi ama kaldırıldı suan yok

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Berk
siz hangi rengi sipariş geçtiniz?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Volkan
Ana konunun kalabalığından takip edemeyenler olabileceği için bu konuyu hazırlıyorum. Bildiğiniz üzere piyasayı kasıp kavuran bir mouse vardı AJ159 Apex , insanlar bu ürünün içerisinde hangi MCU`nun bulunduğundan tam emin değildi , etrafta bazı tablolar dolaşıyordu , bir arkadaşımız PRO modelinin içinde PAN 1080 olduğunu göstermişti. Çoğu kişi de buradan çıkarım yaparak APEX in de PAN 1080 ile veya farklı bir Çinli MCU ile gelebileceğini düşünüyordu. Bende internette ufak bir araştırmaya koyuldum ve bu konunun cevabına ulaştım. Ve evet ilk tahminler doğru çıktı , aldığımız ürünler yüksek ihtimal PAN 1080 MCU ile birlikte gelecek. Aslında bu konuyu gündüz açacaktım fakat tekrar bilgisayarı açıp yazmaya üşendim :kekw: Ben mışıl mışıl uyurken kıyamet kopmuş ve bu konuya açıklık getirmek istedim:kekw:

Bakalım bu ürünün içi nasılmış👇
pil iyiymiş la bozulursa değişimi kolay anakart yada dock bozulmazsa benim için ömürlük
Mesaj otomatik birleştirildi:

O özellikleri zaten beleşe aldınız çok kurcalamayın :)
öyle bir şey oldu ki ilk alırken almasamıydım diyordum şimdi keşke 3. yü alsaydım diyorum :pepega:

Top Bottom