Spectre_zz
80+ Bronze
Bakmadim dost sorun arz eder miben var diye bişey yazmışmıyım orda
ayrıca yukardaki mesajlarada bakmadın sanırım
Bakmadim dost sorun arz eder miben var diye bişey yazmışmıyım orda
ayrıca yukardaki mesajlarada bakmadın sanırım
Cs de denedim baya fark oldu teşekkürler bilgi içinoyundan oyuna göre değişir bazı oyunlarda her yeri taraması gerekir fazı oyunlarda boşluk olsada sıkıntı olmaz fps tarzı oyunlarda 800 - 1200 - 1600 kullanılıyor genelde bana soracak olursan ben 1600 dpi 0,,61 vur geç hesabı oynarsam 0,54
hemen tersliceksen yazmıyım güzel kardeşimBakmadim dost sorun arz eder mi
senın elıne urun ulastımıCs de denedim baya fark oldu teşekkürler bilgi için
Hayırhemen tersliceksen yazmıyım güzel kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:
senın elıne urun ulastımı
rica ederim bilgimi sana aktara bildiysem attığın hs olsuın bu ara sıralama kasıyorum cs de arada bir forum a giriyorum o da denk geldi cevaplayım dedimCs de denedim baya fark oldu teşekkürler bilgi için
Wl swordHangi maus reis
Sora V2'yi ilk çıktığı zamanlar almıştım gayet memnunum ben. 8K dongle ninjutsonun sitesinde görünüyor ($9.99) ama stokta yok, wraithe daha gelmemiş. Aşırı hafif eski mouse ile acı çekiyormuşum geçtikten sonra o fark çok fazla hissediliyor tabi eskisi biraz ağırmış gerçekten.sora stoklarda yok ve 8k hz cihazı yok benim kafamda olan mouse wl sword
70 gram üstü mouselar tuğla direk,internet kafede 80 gram mouse var çok ağırSora V2'yi ilk çıktığı zamanlar almıştım gayet memnunum ben. 8K dongle ninjutsonun sitesinde görünüyor ($9.99) ama stokta yok, wraithe daha gelmemiş. Aşırı hafif eski mouse ile acı çekiyormuşum geçtikten sonra o fark çok fazla hissediliyor tabi eskisi biraz ağırmış gerçekten.
Ben wl düşünüyorumSora V2'yi ilk çıktığı zamanlar almıştım gayet memnunum ben. 8K dongle ninjutsonun sitesinde görünüyor ($9.99) ama stokta yok, wraithe daha gelmemiş. Aşırı hafif eski mouse ile acı çekiyormuşum geçtikten sonra o fark çok fazla hissediliyor tabi eskisi biraz ağırmış gerçekten.