Neler Yeni

GELİN ŞU AJ159 APEX in İÇİNE BAKALIM !

fruko.gzz

80+ Silver
İndirim alırsınız veya almazsınız , ben ilanda listelenen fiyata bakarım , listelenen fiyatta apex daha ucuza gelmektedir NOKTA. Napalım senin aldığın indirimi veya kuponu. Senin yüzünden çorbaya döndü konu , mevzuyu kapat diyorum kapatmıyorsun. İnsanlar bilgi almak için giriyor konuya saçma sapan ticaret konuşuyorsunuz. Sizin yüzünüzden insanlar bilgi alamıyor. Kapat dediysem kapat arkadaşım ya bu kadar basit.
Mavi aldım ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sen ne anlatıyorsun ya birde bir ton hesap kitap yapmışsın vereceğin en fazla 750 TL onada laf edeceksen ne bilim yani
Konu harici bir şey soracağım gümrükte her ay 5 paket hakkımız var ya paket başı 30 euro değil mi?
Önceden kedi için birşeyler almıştım o siparişim şuan uçakta gözüküyor şimdide figür alsam bir şey olmaz değil mi?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Konu harici bir şey soracağım gümrükte her ay 5 paket hakkımız var ya paket başı 30 euro değil mi?
Önceden kedi için birşeyler almıştım o siparişim şuan uçakta gözüküyor şimdide figür alsam bir şey olmaz değil mi?
kaç parça ürün aldın ?

Orix

80+
Kavgayı salında hangi indirimle almıştınız bu proyu bari bende onu alayim indirimle. Basic indirimlerde çıkmıyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Kavgayı salında hangi indirimle almıştınız bu proyu bari bende onu alayim indirimle. Basic indirimlerde çıkmıyor.
Olum 10. söyleyişim indirim konuşmayın diye , nolur başka konu açıp oradan konuşun hocam.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Önceden 2 şimdide 2 figür almak istiyorum
Figürlerin mağazada yazan vergisiz fiyatı 1070 tl yi geçmesin yeter , onları aldıktan sonra ay bitimine kadar başka alılveriş yapmanızı önermem.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
iki cihaza sahibim apex 850 ye almak varken gidip 600 bandına pro almazdım. aldığın pronun makbuzunu göster bakalım sende ne yazıyor :) aynı şekilde ekstra indirim yazar bu ürünü alan herkeste aynıdır. küçük ekranımla çok mutluyum
Bu foto sana ait di dimi şu eklentileri yapıştırınca terletme sorunu ortadan kalktı mı merak ettimde yapıştırdın mı (adını bilmiom :) ) edit:Grip tape mis hrlde

Darkone22

80+ Bronze
Bit kaç Ürün daha kaldırılmıştınama stoğa sonradan geldi diye hatırlıyorum

Apex'e ekstra indirim uygulanamıyordu. Pro modeli ekstra indirim ile 400 liraya kadar düşüyordu. Ben ekstra indirim + %20 indirim uyguladım vergisiz fiyatı 340 civarına geldi. vergiyle beraber de yanına birşeyler ekleyip yanındaki ürünler dahil 700 liraya aldım. mouse 580 TL'ye falan geldi. Apex alsaydım %20 indirimli hali vergiler dahil 1088 TL'ye geliyordu. Yani;
Ajazz AJ159 Pro = 580 TL
Ajazz AJ159 Apex = 1088 TL
Aradaki fiyat farkı = 508 TL
Hiçbir işlevi olmayan ufacık ekran için 2 katı fazla para vermek? Yok sağolun ben almayayım.

Pro niye almıyorsun?
1000002834.jpg

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Çok kafam karıştı yaw :D
Temu nun koyduğu güvenli limit 1070 tl dir , google dan 30 euro kaç tl diye aratıp öyle alışveriş yapmayın.
5 ürün konusunda bu video sorunuzu açıklar.

fruko.gzz

80+ Silver
Temu nun koyduğu güvenli limit 1070 tl dir , google dan 30 euro diye aratıp öyle alışveriş yapmayın.
5 ürün konusunda bu video sorunuzu açıklar.
Hocam limit konusunda sıkıntı yok onu biliyorum ama ürün sayısı konusu karışık bazıları 10 tane bile alsan temu tek paket şeklinde gönderiyor diyor bazılarıda gümrükte o paketi açıp sayıyorlar tek tek diyorlar

penthaL

80+
Otistiklik var herhalde biraz. Arkadaşım anlamıyor musun sen? Kaç kişi aldı 533 liraya extra indirim falan yoktu.
Listelenme fiyatını 533 TL'ye alan kişiler ekstra indirim uygulanamıyor. Aynı kapıya çıkıyor yani. Listelenme fiyatını 850 TL'ye alanlara ise ekstra indirim uygulansa da Pro'nun fiyatına düşemiyor.

Ayrıca şu terbiyesizliği ben yapsam anında ban yerdim, modlar uyuyor mu acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,723
Üyeler
160,875
Son üye
tantunicemiyeti4862
Top Bottom