Neler Yeni

GELİN ŞU AJ159 APEX in İÇİNE BAKALIM !

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Kerem Mungan
İndirim alırsınız veya almazsınız , ben ilanda listelenen fiyata bakarım , listelenen fiyatta apex daha ucuza gelmektedir NOKTA. Napalım senin aldığın indirimi veya kuponu. Senin yüzünden çorbaya döndü konu , mevzuyu kapat diyorum kapatmıyorsun. İnsanlar bilgi almak için giriyor konuya saçma sapan ticaret konuşuyorsunuz. Sizin yüzünüzden insanlar bilgi alamıyor. Kapat dediysem kapat arkadaşım ya bu kadar basit.
Hocam biz bu apexi satın aldık ve şu anda ön siparişte gözüküyor. Bildiğiniz gibi mouse üretimden kaldırıldı olarak gözüküyor. Önceden sipariş verenlerin siparişleri iptal mi oluyor yoksa bir sıkıntı yok mu?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Hocam biz bu apexi satın aldık ve şu anda ön siparişte gözüküyor. Bildiğiniz gibi mouse üretimden kaldırıldı olarak gözüküyor. Önceden sipariş verenlerin siparişleri iptal mi oluyor yoksa bir sıkıntı yok mu?
Hocam olay şudur , mavi renkli ürün uzun süre stokta gözüktü ama ön sipariş olarak geçiyordu , insanlar siparişlerini verdi ve sonrasında bu mağazadan kalkma olayı oldu. Şuan siparişlerim bölümünde böyle satın almış çoğu kişide ürün iptal edilmemiş şekilde ön sipariş ibaresi yer alıyor , gelip gelmeyeceği konusu belirsiz , bana sorarsanız ben geleceğini düşünüyorum , iptal etselerdi şimdiye ederlerdi. Son siparişleri öyle aldılar muhtemelen. İlerleyen günlerde göreceğiz. @Recaizade Mahmut Ekrem

Spectre_zz

80+ Bronze
Hocam olay şudur , mavi renkli ürün uzun süre stokta gözüktü ama ön sipariş olarak geçiyordu , insanlar siparişlerini verdi ve sonrasında bu mağazadan kalkma olayı oldu. Şuan siparişlerim bölümünde böyle satın almış çoğu kişide ürün iptal edilmemiş şekilde ön sipariş ibaresi yer alıyor , gelip gelmeyeceği konusu belirsiz , bana sorarsanız ben geleceğini düşünüyorum , iptal etselerdi şimdiye ederlerdi. Son siparişleri öyle aldılar muhtemelen. İlerleyen günlerde göreceğiz. @Recaizade Mahmut Ekrem
Benimki uçakta geliyor şu an onda da ön sipariş yazıyor o yazinin bi anlami yok, iptal olursa baska sebepten olur.

Shix2x

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
533 TL'ye düşmesinin sebebi ekstra indirim. Aynı ekstra indirimi Pro modeline uyguladığında 439 TL'ye düşüyor. Yanına da %20 indirim ekleyince Pro'nun vergisiz hali 350 TL oluyor.
533 TL liste fiyatı değil, ekstra indirim uygulanmış fiyatı. Şaka mısın nesin ya.
Otistiklik var herhalde biraz. Arkadaşım anlamıyor musun sen? Kaç kişi aldı 533 liraya extra indirim falan yoktu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Hüseyin
Gamepad almıştım onda ön sipariş yazıyordu. Şu an dağıtımda.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Otistiklik var herhalde biraz. Arkadaşım anlamıyor musun sen? Kaç kişi aldı 533 liraya extra indirim falan yoktu.
Apex için extra indirim yoktu diyorsanız hocam vardı.Bende vergisiz fiyat olarak 373 TL'ye aldım vergiyle 600tl gibi bir şey oldu.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Hocam cevap verme anlamıyor , o 40 takla atıp uyguna almış bişeyler anlatıyor , ben sepete atıp alan düz kullanıcıdan bahsediyorum yok şöyle fiyat böyle fiyat diyor. Adam onu indirimli fiyattan 533 tl olarak listelemiş , öbürünü de 800 lira olarak listelemiş , sen apexi alınca o satıcının cebine 533 kalıyor , pro yu alırsan 800 kalıyor , bunu anlatmaya çalışıyorum hala vergileri falan da katarak fiyatlar yazıyor bir şeyler zırvalıyor. Bunu diyorum , bana ona extra indirim yapmış diyor , ulan adam o ürüne indirim yapmak istmiş yapmış ben napayım. Ben napayım proya o kadar indirim yapmadıysa :kekw: İndirim muhabbeti açılsın istemiyorum , lütfen kimse cevap vermesin.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Gelgelelim arkadaşlar bu fiyatlara böyle bir mouseu imkansız bulamazsınız pro alsanızda apex alsanızda aynı derecede geçerli arkadaşımda vgn dragonfly f1 pro max var 2.8kya almış tüm özellikler aynı neredeyse ama proda şarj standı ve 8k desteği var yani siz aşırı ucuza aşırı güzel bir model almışssınız bence tartışmanın mantığı yok yani alın geçin arkadaşlar

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Kerem Mungan
Gamepad almıştım onda ön sipariş yazıyordu. Şu an dağıtımda.
Benimki uçakta geliyor şu an onda da ön sipariş yazıyor o yazinin bi anlami yok, iptal olursa baska sebepten olur.
Hepinize teşekkür ederim.

Top Bottom