Ben de sensörlerinin arasında neredeyse hiç fark olmadığını belirtmek istedim, sonrasında fiyat konusuna sen girdin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de Pro'yu 580 TL'ye aldım. Hiçbir işime yaramayacak olan ekran için 50 TL bile fazla vermem. Oyna devam.
Doğru demişim? Ufacık bir ekran için 200-300 lira fazladan verilir mi? Sonrasında sen "Apex, Pro'dan 400 TL daha ucuz" gibi bir yalan uydurdun. Oradan patladı mevzu.
Nasıl verimli kullanacaksın GIF koyarak mı?Bende proyu vergisiz 350 liraya aldım. Senin için işine yaramicak biz gayette verimli kullanacagiz o ekrani.
Sen bana birşeyler yazdıkça ben de karşılık veriyorum, yazma kapansın konu o halde?ARKADAŞLAR İNDİRİM MEVZUSUNU KAPATIN ! DEVAM EDERSE CİDDİYİM KONUYU KİLİTLETTİRİCEM. İNSANLARIN BİLGİ ALMA HAKKINI GASP ETMEYİN.
Hangi maus reishahahahahah bende kendimi f75 ıle uyumlu die kandırıyorum ama zaten apex i yedek olarak kullancam wraıteh de bir mouse gözüme kestirmişim muhteşem cumada indirim gelirse kesin alabilirim
İndirim alırsınız veya almazsınız , ben ilanda listelenen fiyata bakarım , listelenen fiyatta apex daha ucuza gelmektedir NOKTA. Napalım senin aldığın indirimi veya kuponu. Senin yüzünden çorbaya döndü konu , mevzuyu kapat diyorum kapatmıyorsun. İnsanlar bilgi almak için giriyor konuya saçma sapan ticaret konuşuyorsunuz. Sizin yüzünüzden insanlar bilgi alamıyor. Kapat dediysem kapat arkadaşım ya bu kadar basit.Doğru demişim? Ufacık bir ekran için 200-300 lira fazladan verilir mi? Sonrasında sen "Apex, Pro'dan 400 TL daha ucuz" gibi bir yalan uydurdun. Oradan patladı mevzu.
Ayrıca Pro'yu ben de vergisiz 350'ye aldım. Vergilerle beraber 580.Bende proyu vergisiz 350 liraya aldım. Senin için işine yaramicak biz gayette verimli kullanacagiz o ekrani.
Listelenen fiyatta apex 80 TL daha ucuza geliyor. 400 TL değil. Öyle bir yalan uyduruyorsun ki rakamlar arasında 5 kat fark var lol.İndirim alırsınız veya almazsınız , ben ilanda listelenen fiyata bakarım , listelenen fiyatta apex daha ucuza gelmektedir NOKTA. Senin yüzünden çorbaya döndü konu , mevzuyu kapat diyorum kapatmıyorsun. İnsanlar bilgi almak için giriyor konuya saçma sapan ticaret konuşuyorsunuz. Sizin yüzünüzden insanlar bilgi alamıyor. Kapat dediysem kapat arkadaşım ya bu kadar basit.
Dostum İLANDA ÜRÜN FİYATI 533 TL GERİ KALAN KISMI VERGİ VERGİ VERGİ , FİRMANIN ALDIĞI PARA 533. NE DEMEK BU LİSTE FİYATINDA 400 LİRA DAHA UCUZMUŞ. BEN O MESAJDA LİSTE FİYATINI BAZ ALIYORUM , NE VERGİ NE DE KUPON VAR İÇİNDE. TAMAM ALDIYSAN ALDIN GÜLE GÜLE KULLAN KAPAT MEVZUYU.Ayrıca Pro'yu ben de vergisiz 350'ye aldım. Vergilerle beraber 580.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Listelenen fiyatta apex 80 TL daha ucuza geliyor. 400 TL değil. Öyle bir yalan uyduruyorsun ki rakamlar arasında 5 kat fark var lol.
533 TL'ye düşmesinin sebebi ekstra indirim. Aynı ekstra indirimi Pro modeline uyguladığında 439 TL'ye düşüyor. Yanına da %20 indirim ekleyince Pro'nun vergisiz hali 350 TL oluyor.Dostum İLANDA ÜRÜN FİYATI 533 TL GERİ KALAN KISMI VERGİ VERGİ VERGİ , FİRMANIN ALDIĞI PARA 533. NE DEMEK BU LİSTE FİYATINDA 400 LİRA DAHA UCUZMUŞ. BEN O MESAJDA LİSTE FİYATINI BAZ ALIYORUM , NE VERGİ NE DE KUPON VAR İÇİNDE. TAMAM ALDIYSAN ALDIN GÜLE GÜLE KULLAN KAPAT MEVZUYU.
sen harbi sorunlusun he Allah şifa versin sana533 TL'ye düşmesinin sebebi ekstra indirim. Aynı ekstra indirimi Pro modeline uyguladığında 439 TL'ye düşüyor. Yanına da %20 indirim ekleyince Pro'nun vergisiz hali 350 TL oluyor.
533 TL liste fiyatı değil, ekstra indirim uygulanmış fiyatı. Şaka mısın nesin ya.
Tamam kardeşim en ucuza sen aldın. Aslansın kaplansın kralsın. Tatmin oldun mu şimdi?sen harbi sorunlusun he Allah şifa versin sana
mesele ucuza pahalıya almak değil hem yalan konuşuyorsun hem insanları tahrik ediyorsun hem konunun içine ettin hem de anlama özürlüsünTamam kardeşim en ucuza sen aldın. Aslansın kaplansın kralsın. Tatmin oldun mu şimdi?
Mavi aldım bensiz hangi rengi sipariş geçtiniz?
Dostum sen ne anlatıyorsun ya birde bir ton hesap kitap yapmışsın vereceğin en fazla 750 TL onada laf edeceksen ne bilim yaniPAW3395 ile 3950 arasında hissedilmeyecek kadar küçük bir fark var. Apex'e sırf 3950 için ve docktaki ufak ekran için 200-300 lira fazla vermek saçmalık. Pro'yu ekstra indirim ile alanlar çok iyi ticaret yaptı gerçekten.