Neler Yeni

GELİN ŞU AJ159 APEX in İÇİNE BAKALIM !

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Ali Mert Okuducu
Şimdi bu mcu iyi mi kötü mü. Kablosuz kullanırken sıkıntı yapar mı? Kablosuz diye aldık kablolu kullanmak zorunda kalmayalım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,882
İsim
Mehmet Aslan
Ben de sensörlerinin arasında neredeyse hiç fark olmadığını belirtmek istedim, sonrasında fiyat konusuna sen girdin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de Pro'yu 580 TL'ye aldım. Hiçbir işime yaramayacak olan ekran için 50 TL bile fazla vermem. Oyna devam.
1730709254419.png

ARKADAŞLAR İNDİRİM MEVZUSUNU KAPATIN ! DEVAM EDERSE CİDDİYİM KONUYU KİLİTLETTİRİCEM. İNSANLARIN BİLGİ ALMA HAKKINI GASP ETMEYİN.

penthaL

80+
Doğru demişim? Ufacık bir ekran için 200-300 lira fazladan verilir mi? Sonrasında sen "Apex, Pro'dan 400 TL daha ucuz" gibi bir yalan uydurdun. Oradan patladı mevzu.

Bende proyu vergisiz 350 liraya aldım. Senin için işine yaramicak biz gayette verimli kullanacagiz o ekrani.
Nasıl verimli kullanacaksın GIF koyarak mı? :D

ARKADAŞLAR İNDİRİM MEVZUSUNU KAPATIN ! DEVAM EDERSE CİDDİYİM KONUYU KİLİTLETTİRİCEM. İNSANLARIN BİLGİ ALMA HAKKINI GASP ETMEYİN.
Sen bana birşeyler yazdıkça ben de karşılık veriyorum, yazma kapansın konu o halde?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,882
İsim
Mehmet Aslan
Doğru demişim? Ufacık bir ekran için 200-300 lira fazladan verilir mi? Sonrasında sen "Apex, Pro'dan 400 TL daha ucuz" gibi bir yalan uydurdun. Oradan patladı mevzu.
İndirim alırsınız veya almazsınız , ben ilanda listelenen fiyata bakarım , listelenen fiyatta apex daha ucuza gelmektedir NOKTA. Napalım senin aldığın indirimi veya kuponu. Senin yüzünden çorbaya döndü konu , mevzuyu kapat diyorum kapatmıyorsun. İnsanlar bilgi almak için giriyor konuya saçma sapan ticaret konuşuyorsunuz. Sizin yüzünüzden insanlar bilgi alamıyor. Kapat dediysem kapat arkadaşım ya bu kadar basit.

penthaL

80+
Bende proyu vergisiz 350 liraya aldım. Senin için işine yaramicak biz gayette verimli kullanacagiz o ekrani.
Ayrıca Pro'yu ben de vergisiz 350'ye aldım. Vergilerle beraber 580. :)

İndirim alırsınız veya almazsınız , ben ilanda listelenen fiyata bakarım , listelenen fiyatta apex daha ucuza gelmektedir NOKTA. Senin yüzünden çorbaya döndü konu , mevzuyu kapat diyorum kapatmıyorsun. İnsanlar bilgi almak için giriyor konuya saçma sapan ticaret konuşuyorsunuz. Sizin yüzünüzden insanlar bilgi alamıyor. Kapat dediysem kapat arkadaşım ya bu kadar basit.
Listelenen fiyatta apex 80 TL daha ucuza geliyor. 400 TL değil. Öyle bir yalan uyduruyorsun ki rakamlar arasında 5 kat fark var lol.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,882
İsim
Mehmet Aslan
Ayrıca Pro'yu ben de vergisiz 350'ye aldım. Vergilerle beraber 580. :)

Listelenen fiyatta apex 80 TL daha ucuza geliyor. 400 TL değil. Öyle bir yalan uyduruyorsun ki rakamlar arasında 5 kat fark var lol.
Dostum İLANDA ÜRÜN FİYATI 533 TL GERİ KALAN KISMI VERGİ VERGİ VERGİ , FİRMANIN ALDIĞI PARA 533. NE DEMEK BU LİSTE FİYATINDA 400 LİRA DAHA UCUZMUŞ. BEN O MESAJDA LİSTE FİYATINI BAZ ALIYORUM , NE VERGİ NE DE KUPON VAR İÇİNDE. TAMAM ALDIYSAN ALDIN GÜLE GÜLE KULLAN KAPAT MEVZUYU.

penthaL

80+
Dostum İLANDA ÜRÜN FİYATI 533 TL GERİ KALAN KISMI VERGİ VERGİ VERGİ , FİRMANIN ALDIĞI PARA 533. NE DEMEK BU LİSTE FİYATINDA 400 LİRA DAHA UCUZMUŞ. BEN O MESAJDA LİSTE FİYATINI BAZ ALIYORUM , NE VERGİ NE DE KUPON VAR İÇİNDE. TAMAM ALDIYSAN ALDIN GÜLE GÜLE KULLAN KAPAT MEVZUYU.
533 TL'ye düşmesinin sebebi ekstra indirim. Aynı ekstra indirimi Pro modeline uyguladığında 439 TL'ye düşüyor. Yanına da %20 indirim ekleyince Pro'nun vergisiz hali 350 TL oluyor.
533 TL liste fiyatı değil, ekstra indirim uygulanmış fiyatı. Şaka mısın nesin ya.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
burak
533 TL'ye düşmesinin sebebi ekstra indirim. Aynı ekstra indirimi Pro modeline uyguladığında 439 TL'ye düşüyor. Yanına da %20 indirim ekleyince Pro'nun vergisiz hali 350 TL oluyor.
533 TL liste fiyatı değil, ekstra indirim uygulanmış fiyatı. Şaka mısın nesin ya.
sen harbi sorunlusun he Allah şifa versin sana

Palo DAYI 👑

80+ Gold
siz hangi rengi sipariş geçtiniz?
Mavi aldım ben

PAW3395 ile 3950 arasında hissedilmeyecek kadar küçük bir fark var. Apex'e sırf 3950 için ve docktaki ufak ekran için 200-300 lira fazla vermek saçmalık. Pro'yu ekstra indirim ile alanlar çok iyi ticaret yaptı gerçekten.
Dostum sen ne anlatıyorsun ya birde bir ton hesap kitap yapmışsın vereceğin en fazla 750 TL onada laf edeceksen ne bilim yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,052
Üyeler
164,950
Son üye
nopc