Hocam limit konusunda sıkıntı yok onu biliyorum ama ürün sayısı konusu karışık bazıları 10 tane bile alsan temu tek paket şeklinde gönderiyor diyor bazılarıda gümrükte o paketi açıp sayıyorlar tek tek diyorlar
Farklı satıcılardan alırsan tek paket diye patlama ihtimalin var. Aynı satıcıda inan bende sen ne biliyorsan onu biliyorum. Müşteri hizmetlerinden yardım alman daha doğru olur.
Farklı satıcılardan alırsan tek paket diye patlama ihtimalin var. Aynı satıcıda inan bende sen ne biliyorsan onu biliyorum. Müşteri hizmetlerinden yardım alman daha doğru olur.
Apex'e ekstra indirim uygulanamıyordu. Pro modeli ekstra indirim ile 400 liraya kadar düşüyordu. Ben ekstra indirim + %20 indirim uyguladım vergisiz fiyatı 340 civarına geldi. vergiyle beraber de yanına birşeyler ekleyip yanındaki ürünler dahil 700 liraya aldım. mouse 580 TL'ye falan geldi. Apex alsaydım %20 indirimli hali vergiler dahil 1088 TL'ye geliyordu. Yani;
Ajazz AJ159 Pro = 580 TL
Ajazz AJ159 Apex = 1088 TL
Aradaki fiyat farkı = 508 TL
Hiçbir işlevi olmayan ufacık ekran için 2 katı fazla para vermek? Yok sağolun ben almayayım.
Pro'yu indirimsiz fiyattan söyleyip Apex'i tüm indirimleriyle birlikte söylemen kimin neyi babasının malı gibi savunduğunu gösteriyor. Ayrıca bu nasıl bir üslup hayırdır sen kimsin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vergisiz fiyatı 850 TL'ydi zaten, vergiler dahil 850 nasıl oluyor?
oyundan oyuna göre değişir bazı oyunlarda her yeri taraması gerekir fazı oyunlarda boşluk olsada sıkıntı olmaz fps tarzı oyunlarda 800 - 1200 - 1600 kullanılıyor genelde bana soracak olursan ben 1600 dpi 0,,61 vur geç hesabı oynarsam 0,54
oyundan oyuna göre değişir bazı oyunlarda her yeri taraması gerekir fazı oyunlarda boşluk olsada sıkıntı olmaz fps tarzı oyunlarda 800 - 1200 - 1600 kullanılıyor genelde bana soracak olursan ben 1600 dpi 0,,61 vur geç hesabı oynarsam 0,54