Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Emre Altun
Dostlar stok bitmedi mağaza hattını arıyıp sipariş edebilirsiniz. Stok olan mağazalardan evinize yolluyolar.
Ariyorum ama calisma saatleri disindayiz diyor 2.3 magaza denedim

Cheerios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Deniz
Telefonla nasil siparis veriyoruz
0850 222 56 60 ı arayıp sipariş verebilirsin. Oradaki satış temsilcisi size yardımcı oluyor. Zaten adamlarda anlamış ki direk "kulaklık için mi aradınız" diye sordu :):)

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mehmet
Ödemeyi nasıl yapıyoruz
tuşlama ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

0850 222 56 60 ı arayıp sipariş verebilirsin. Oradaki satış temsilcisi size yardımcı oluyor. Zaten adamlarda anlamış ki direk "kulaklık için mi aradınız" diye sordu :):)
aynen arayan çok olmuş shsjsjsjs

mağazalardada biter muhtemelen

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
hocam blackshark fifine Ampligame H9 Mikrofonlu artics nova 1 den iymidir
Fps oyunlarında steel series razerdan daha iyi ses kastırıyor müzik anlamında daha iyi onun harici kullanımlarda razer daha iyi steel seriesten , barracudax'e gelcek olursak hibrit cihaz her telden biraz iş görüyor genel olarak alanlar telefonda oyun oynamak için kullanıyor yada dışarıda kullanım için uygun görüntü olarak.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
beyler müşteri hizmetlerini aradım benimki biraz saf çıktı diyo mağazadan elden alabilirsiniz sadece

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
İsrafil can
Fps oyunlarında steel series razerdan daha iyi ses kastırıyor müzik anlamında daha iyi onun harici kullanımlarda razer daha iyi steel seriesten , barracudax'e gelcek olursak hibrit cihaz her telden biraz iş görüyor genel olarak alanlar telefonda oyun oynamak için kullanıyor yada dışarıda kullanım için uygun görüntü olarak.
benim oyun ve pc başında takılmak için çalışmak vs

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Ahmet
2k dan Rog Strix Go2.4 alanlar seri üzgün :peeposad: :peeposad: :PeepoLeave:

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
benim oyun ve pc başında takılmak için çalışmak vs
Genel kullanım cihazı zaten bende onu söyledim yani şöyle söyliyim her telden sizi biraz mutlu eder bu fiyata zaten bu tarz bir kulaklık arıyorsanız kaçırmayın.

2k dan Rog Strix Go2.4 alanlar seri üzgün :peeposad: :peeposad: :PeepoLeave:
O ayarda bir cihaz zaten neden üzülsünler :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mehmet
bende suan aktif nova 4 kullanıcısıyım oyun anlamında steel series çok daha iyi bence

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bir gece erken uyudum ve aylardır baktığım kulaklık 1990 TL olmuş. Uyanıp stok bittiğini görünce kahrolmuştum.

Ama müşteri hizmetlerini arayıp mağazadan eve sipariş ettim. :peped: :blobdance::kedi:
Tabi Trendyol'dakini yakalasam Nays'la daha ucuza gelirdi ama buna da şükür.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom