Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,157
İsim
Kadir
Günaydınlar hocalarım, valla iptal etmemişler çok mutluyum birazdan dışarı çıkacağım ahhahaa :D
günaydın bu saatten sonra iptal gelme ihtimali baya düştü ama vatana belli olmaz, mağazadan teslim alanlar var mı?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Selim

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bu saatten sonra iptal edeceklerini sanmıyorum iptal ettikleri monitör yarım saat bile stokta kalmadı geri stok gelmedi trendyolda satılmadı bunda ise yazdığım süreçlerin tamamı oldu
Yok telefonla satıştan bahsediyorum. Mağazalarda toplam 300 tane kaldıysa ve müşteri hizmetleri telefondan 500 kişiye satarsa o 200 kişiye iptal düşebilir diye dedim. Ama stokları iyi kontrol ediyorlardır muhtemelen. Sistemsel bir hata olmazsa fazladan satmazlar diye düşünüyorum.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,725
İsim
Lokman Doğan
HATTI BOŞALTTIN

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Arda
günaydın bu saatten sonra iptal gelme ihtimali baya düştü ama vatana belli olmaz, mağazadan teslim alanlar var mı?
ilk vatana gideceğim sağlık ocağına sağlık raporu için gitmeyeceğim yol 1 saat sürüyor. İptal olacağını pek sanmıyorum şimdi arayıpta konuşacağım bilgilendiririm konuşuktan sonra.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,725
İsim
Lokman Doğan
Yok telefonla satıştan bahsediyorum. Mağazalarda toplam 300 tane kaldıysa ve müşteri hizmetleri telefondan 500 kişiye satarsa o 200 kişiye iptal düşebilir diye dedim. Ama stokları iyi kontrol ediyorlardır muhtemelen. Sistemsel bir hata olmazsa fazladan satmazlar diye düşünüyorum.
müşteri hizmetlerinden alırsak sonrasında iptal hakkımız var mı belki mağazandan da alabilirim

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

Amd34

80+ Silver
Aynısı bende var güzel kulaklık fakat tekrar değişme imkanım olsa almam razer çabuk bozuluyor blackshark kullandım bozuldu barracuda var yine bozuldu cızırtı ve tek taraftan ses azalma sorunu oluşuyor bu fiyata yine iyi ama

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Arda
Ben alacağım mağazayı aradım, alabilirsiniz gelip dedi. :) :)

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,725
İsim
Lokman Doğan
stok kalmamış müşteri hizmetlerinde kafayı yicem

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yiğit Çetinkaya
Arkadaşlar şubede stok var gözüküyor fakat gitmeden revize veya satın alım yapabiliyor muyum 33 page var bakamadım 😅

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Arda
Arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum size bu kulakalık wireless eğer ben bunu wireless ile bağlamak istersem benim aldığım küçük bir adaptör var pc bluetooth etkisi veriyor onla bağlarsam ses kalitesi düşer mi yoksa aynı mı olur normal mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom