Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Ahmet
Genel kullanım cihazı zaten bende onu söyledim yani şöyle söyliyim her telden sizi biraz mutlu eder bu fiyata zaten bu tarz bir kulaklık arıyorsanız kaçırmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ayarda bir cihaz zaten neden üzülsünler :D
Sanmıyorum knk bence Razer daha iyidir. Ha yalan yok Rog'un da yazılımını beğeniyorum lakin ses kalitesi pek de aman aman değil.

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Çaydaş
Hızlıca
0850 222 56 60 ı arayıp sipariş verebilirsin. Oradaki satış temsilcisi size yardımcı oluyor. Zaten adamlarda anlamış ki direk "kulaklık için mi aradınız" diye sordu :):)
Hızlıca alınmıstır reis eyw

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mehmet
nova4ün rakibi değil zaten nova 4ün razer tarafında rakibi düz barracu da olabilir o bile ses kasma konusunda nova4 kadar iyi değil
orası öyle ama ben nova 4 üde 3500 e akmıştım yakın zamanda bu x modeli normal fiyatı 3500 ila 3000 arası zaten ama fiyat anlaaında baya iyi 2000 tl ye

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
beyler müşteri hizmetlerini aradım benimki biraz saf çıktı diyo mağazadan elden alabilirsiniz sadece
Bir daha ara başka müşteri hizmetleri gelsin. Benimki direkt adres-kart bilgisi sordu. :peepo1:

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Bir daha ara başka müşteri hizmetleri gelsin. Benimki direkt adres-kart bilgisi sordu. :peepo1:
Hocam dün akşam aldıktan sonra onaylanmıştı şimdi onay bekliyor diyor nedense bilgisi olan var mı?

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,130
İsim
Kadir
beyler müşteri hizmetlerini aradım benimki biraz saf çıktı diyo mağazadan elden alabilirsiniz sadece
telefon ile sipariş hattını arayıp ürünü söyleyip sipariş verebiliyorsun telefonda kart bilgilerini giriyorsun siparişin oluşuyor telefonunun kayıtlı olduğu hesaptan ararsan süreç çok hızlı ilerliyor ben hazır sistem alabilmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim gibi yeni uyananlar anca arıyordur yığılma olmuş olabilir. Umarım mevcut stoktan fazla satış yapıp sonradan iptal etmezler.
Bu saatten sonra iptal edeceklerini sanmıyorum iptal ettikleri monitör yarım saat bile stokta kalmadı geri stok gelmedi trendyolda satılmadı bunda ise yazdığım süreçlerin tamamı oldu

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Arda
telefon ile sipariş hattını arayıp ürünü söyleyip sipariş verebiliyorsun telefonda kart bilgilerini giriyorsun siparişin oluşuyor telefonunun kayıtlı olduğu hesaptan ararsan süreç çok hızlı ilerliyor ben hazır sistem alabilmiştim
Günaydınlar hocalarım, valla iptal etmemişler çok mutluyum birazdan dışarı çıkacağım ahhahaa :D

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam dün akşam aldıktan sonra onaylanmıştı şimdi onay bekliyor diyor nedense bilgisi olan var mı?
Bir bilgim yok. Vatan'dan aldıysan müşteri hizmetlerini arayabilirsin ancak bence çok takılmana gerek yok. Ekstra bir durum yoksa elbet gelecektir.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,653
İsim
Lokman Doğan
beyler 10 kişi bekliyoruzzz laann

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR