Neler Yeni

GELİN ŞU AJ159 APEX in İÇİNE BAKALIM !

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
burak
O arkadaşın Apex'i 20 liraya aldığına inandın mı gerçekten? Bence durumun sen de farkındasın ama aldığın ürüne glazing yapıyorsun şuanda. O arkadaşın verdiği 27 lira ön sipariş için verilen kapora tarzı bir ücret. Otomatik olarak ürünün fiyatı hesabından çekilecek stoğa geldiginde. Apex'in 27 TL olmadığını sen de çok iyi biliyorsun ama babanın malı gibi savunmayı çok seviyorsun.

Ayrıca ekstra indirim ilk hesabını telefon numarası üzerinden açan ve Pro'nun sayfasına sürekli çık gir yaparak görüntüleyen herkese veriliyor. Biz burada alınabilecek en düşük fiyattan bahsediyoruz. İyi ticaret yapanlar burada Pro'yu 580 TL'ye alanlar. Apex'e 1088 TL verenler değil.
ne anlatıyon la sen? pro 1400liraya geliyordu apexi 800 tl'ye aldım vergi dahil. bence sen babanın malı gibi savunma boş ver herkes farklı fiyattan aldı

penthaL

80+
ne anlatıyon la sen? pro 1400liraya geliyordu apexi 800 tl'ye aldım vergi dahil. bence sen babanın malı gibi savunma boş ver herkes farklı fiyattan aldı
Pro'yu indirimsiz fiyattan söyleyip Apex'i tüm indirimleriyle birlikte söylemen kimin neyi babasının malı gibi savunduğunu gösteriyor. Ayrıca bu nasıl bir üslup hayırdır sen kimsin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

apex hiçbir zaman 1088tl ye satılmadı. kuponsuz vergi dahil 850 tl ödedim. kuponum olmuş olsaydı 100-200 daha ucuzuda alabilirdim
Vergisiz fiyatı 850 TL'ydi zaten, vergiler dahil 850 nasıl oluyor? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
Pro'yu indirimsiz fiyattan söyleyip Apex'i tüm indirimleriyle birlikte söylemen kimin neyi babasının malı gibi savunduğunu gösteriyor. Ayrıca bu nasıl bir üslup hayırdır sen kimsin?

Ekran görüntüsü 2024-11-04 112046.png

yeterlimidir :)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Benle fiyat meselesine giren sensin. Bazı arkadaşlar konu içinde sensörlerinin farklı olduğuna vurgu yapmış ben de çok bir fark olmadığını belirttim. Gelip burada bu muhabbete benle giren sensin, şimdi de bunu yazıyorsun. Komedi gerçekten.
Dostum iyi misin ? Adam farkını sormuş bende sensörleri farklı demişim şu kadar fark var dememişim biri 3395 biri 3950 isimleri farklı nasıl bir kelimeyle ifade etmem gerek ? Kendi kendine kurulmuşsun , millete salça olma. Ben konuyu bilgilendirme için açtım ben şu kadara aldım bu kadara aldım diye sidik yarıştırılsın diye değil. Çok tartışmak istiyorsanız ayrı konu açarsınız. Bu indirim konusunun burada kapanmasını istiyorum , aksi takdirde modlara ulaşıp kilitlettirmek durumunda kalıcam. İnsanların bilgi alma hakkını gasp etmeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
Ekstra indirim ile almışsın, hani kuponsuzdu? Ayrıca ufacık işlevsiz bir ekran için 300 lira fazla vermekten bahsediyorduk az önce, sen tam anlamıyla onu yapmışsın. 0.5 inç ekranında istediğin oyunu oynarsın artık.
esktra indirim ürüne verilen indirim. kupon yazıyormu orda yazmıyor

Ekstra indirim ile almışsın, hani kuponsuzdu? Ayrıca ufacık işlevsiz bir ekran için 300 lira fazla vermekten bahsediyorduk az önce, sen tam anlamıyla onu yapmışsın. 0.5 inç ekranında istediğin oyunu oynarsın artık.
1730708796369.png

bak kupon ile aldığım diğer ürün.

penthaL

80+
Ekstra indirim ile aldıysan ekstra indirim ile aldım diyeceksin. Vergilerle 850 TL'ye aldım kupon kullanmadım demeyeceksin. İşlevsiz fındık kadar ekran için 300 TL fazla vermişsin onunla övünüyorsun burada. :)

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
burak
Ekstra indirim ile aldıysan ekstra indirim ile aldım diyeceksin. Vergilerle 850 TL'ye aldım kupon kullanmadım demeyeceksin. İşlevsiz fındık kadar ekran için 300 TL fazla vermişsin onunla övünüyorsun burada. :)
şurdan bana bi touch blue alsana

Shix2x

80+ Bronze

Sen kaziklanmissin cogu kisi 850 liraya aldı apexi bende 750 liraya aldim kuponla

penthaL

80+
Dostum iyi misin ? Adam farkını sormuş bende sensörleri farklı demişim şu kadar fark var dememişim biri 3395 biri 3950 isimleri farklı nasıl bir kelimeyle ifade etmem gerek ? Kendi kendine kurulmuşsun , millete salça olma. Ben konuyu bilgilendirme için açtım ben şu kadara aldım bu kadara aldım diye sidik yarıştırılsın diye değil. Çok tartışmak istiyorsanız ayrı konu açarsınız. Bu indirim konusunun burada kapanmasını istiyorum , aksi takdirde modlara ulaşıp kilitlettirmek durumunda kalıcam. İnsanların bilgi alma hakkını gasp etmeyin.
Ben de sensörlerinin arasında neredeyse hiç fark olmadığını belirtmek istedim, sonrasında fiyat konusuna sen girdin?

Sen kaziklanmissin cogu kisi 850 liraya aldı apexi bende 750 liraya aldim kuponla
Ben de Pro'yu 580 TL'ye aldım. Hiçbir işime yaramayacak olan ekran için 50 TL bile fazla vermem. Oyna devam.

Shix2x

80+ Bronze
Ben de sensörlerinin arasında neredeyse hiç fark olmadığını belirtmek istedim, sonrasında fiyat konusuna sen girdin?

Ben de Pro'yu 580 TL'ye aldım. Hiçbir işime yaramayacak olan ekran için 50 TL bile fazla vermem. Oyna devam.
Bende proyu vergisiz 350 liraya aldım. Senin için işine yaramicak biz gayette verimli kullanacagiz o ekrani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
iki cihaza sahibim apex 850 ye almak varken gidip 600 bandına pro almazdım. aldığın pronun makbuzunu göster bakalım sende ne yazıyor :) aynı şekilde ekstra indirim yazar bu ürünü alan herkeste aynıdır. küçük ekranımla çok mutluyum

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-11-02 saat 18.15.54_bc017e5f.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-02 saat 18.15.54_bc017e5f.jpg
    766.4 KB · Hit: 50
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,930
Üyeler
161,359
Son üye