Yorumlara felan baktım güzel diyolar eyw farklı bi tavsiyesi olan yazabilir.MSI G274QPX öneririm
Dedigin model bu mu acaba? 240hz olsa daha iyi olur aslinda lol oynuyorum cogunlukla ve bütçe biraz yüksek sanki?Msi mag 274 qrf qd olabilir. Yukarıda önerilen monitörün incelemesini yabancı kanallardan inceledim ms değerleri çok yüksek ortalama 6ms. Qd desteği de yok. Sırf 240 herzt diye almazdım açıkçası. Onun yerine daha ucuza qd destekli olan modeli almak daha mantıklı.
Evet söylediğim model bu. Renk doğruluğu ve gecikme değerleri 240 hertz olan modelden iyi. 240 hertz olan modelin gecikme değerlerinin düşmesi için 120 herzt kullanmak gerek. Yabancı kanallarda testini detaylı şekilde bulabilirsin. Benim söylediğim modelde quantum dot teknolojisi de var. Daha keskin ve doğru renk gösterebiliyor. Srgb değerleri de yüksek.Dedigin model bu mu acaba? 240hz olsa daha iyi olur aslinda lol oynuyorum cogunlukla ve bütçe biraz yüksek sanki?
Msi mag 274 qrf qd bu modeli alcam kral galiba sende de bu model var galiba gorumda gezerken gördüm eywEvet söylediğim model bu. Renk doğruluğu ve gecikme değerleri 240 hertz olan modelden iyi. 240 hertz olan modelin gecikme değerlerinin düşmesi için 120 herzt kullanmak gerek. Yabancı kanallarda testini detaylı şekilde bulabilirsin. Benim söylediğim modelde quantum dot teknolojisi de var. Daha keskin ve doğru renk gösterebiliyor. Srgb değerleri de yüksek.
Ben bu modeli alacağım yakın zamanda.Msi mag 274 qrf qd bu modeli alcam kral galiba sende de bu model var galiba gorumda gezerken gördüm eyw