Neler Yeni

F/P Uygun Fiyatlı telefon önerisi [10k-13k]

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Merhabalar, telefon arayışındayım ve iş yerinin vatandan kullanabileceğim 10k bir çeki var , üstüne ekleme yapacağım. O yüzden bütçe 10.000'den başlıyor.
Aslında ben elimdekiyle devam edip seneye iphone15 almayı düşünüyordum fakat elimdeki telefon (Poco X3) buna izin vermedi ve hemde çek elimdeyken değerlendireyim dedim.

1 yıl idareten kullanacağım için mümkünse hem f/p hem de en azından poco x3'ten kamerası kötü olmasın. Örnek verecek olursam xiaomi note13 kamerası çok yapay onu beğenmiyorum ondan iyi bir kamera olsun.
Aklımda A25 var uygun fiyata ama kamerası hakkında fikrim yok. Öneriniz nedir?

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Kutlu
Merhabalar, telefon arayışındayım ve iş yerinin vatandan kullanabileceğim 10k bir çeki var , üstüne ekleme yapacağım. O yüzden bütçe 10.000'den başlıyor.
Aslında ben elimdekiyle devam edip seneye iphone15 almayı düşünüyordum fakat elimdeki telefon (Poco X3) buna izin vermedi ve hemde çek elimdeyken değerlendireyim dedim.

1 yıl idareten kullanacağım için mümkünse hem f/p hem de en azından poco x3'ten kamerası kötü olmasın. Örnek verecek olursam note13 kamerası çok yapay onu beğenmiyorum ondan iyi bir kamera olsun. Aklımda A25 var uygun fiyata ama kamerası hakkında fikrim yok. Öneriniz nedir?
A35 bence

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
17 bin TL'ye çıkmama gerek yok hocam en uygun fiyatlı telefonlardan birini düşünüyorum.
Xiaomi Note13'ün kamerasının bi tık daha iyi versiyonu ne mesela marka fark etmez

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Pek bilgim yok ama Nothing Phone 1 öneriliyordu bu bütçeye, bir bak istersen. 15k gibi bir fiyatı var

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Kutlu
17 bin TL'ye çıkmama gerek yok hocam en uygun fiyatlı telefonlardan birini düşünüyorum.
Xiaomi Note13'ün kamerasının bi tık daha iyi versiyonu ne mesela marka fark etmez
Vatanda 17kymış galiba bilmiyorum o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 yıl idareten kullanacağım için mümkünse hem f/p hem de en azından poco x3'ten kamerası kötü olmasın. Örnek verecek olursam xiaomi note13 kamerası çok yapay onu beğenmiyorum ondan iyi bir kamera olsun.
Aklımda A25 var uygun fiyata ama kamerası hakkında fikrim yok. Öneriniz nedir?
A25te olur

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek bilgim yok ama Nothing Phone 1 öneriliyordu bu bütçeye, bir bak istersen. 15k gibi bir fiyatı var
Evet incelemesini izlemiştim. Ben bunu benden sonra kardeşime falan veririm muhtemelen bilindik marka tercihim

Yani poco x3ten geçmeye değer mi bilemedim
Hocam konu poco x3'ün kötü olması değil telefonda sim yuvası bozuk, ses tamamen bozuk, ön kamera açılmıyor anakartta bi sıkıntı çıkmış belli

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Kutlu
Evet incelemesini izlemiştim. Ben bunu benden sonra kardeşime falan veririm muhtemelen bilindik marka tercihim

Hocam konu poco x3'ün kötü olması değil telefonda sim yuvası bozuk, ses tamamen bozuk, ön kamera açılmıyor anakartta bi sıkıntı çıkmış belli
Ha anladım o zaman A25te olur tabi

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Top Bottom