Neler Yeni

🔥İndirim TCL Movetime Akıllı Çocuk Saati 3.773 tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
nemo
Arama özelliği olan herhangi bir saat de yine bu durumlarda işe yarayacaktır. Biraz pazar aldatması oluyor bu tür saatler bana kalırsa.
Huawei Watch Fit 3 gibi giriş seviye bir saati bile (aynı fiyat bandında) daha iyi özelliklerle alınabilir.

En azından ileriki yaşlarında da kullanabileceği bir saat olmuş olur.

Ben 6 yıldır Huawei Watch GT-Sport kullanıcısıyım. Akıllı saat konusunda çok öncü bir firma. Apple ve Samsung gibi firmalara kıyasla pil dayanımı noktasında önemli bir avantaja sahip.
hocam çocuk saatlerinde konum sınırlama , konum takibi , ortam dinleme, ortam fotoğrafi cekme,, gibi özellikler var. bahsini etmiş olduğunuz yetişkin saatlerin hic bir tanesinde bu özellikler yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
hocam çocuk saatlerinde konum sınırlama , konum takibi , ortam dinleme, ortam fotoğrafi cekme,, gibi özellikler var. bahsini etmiş olduğunuz yetişkin saatlerin hic bir tanesinde bu özellikler yok.
Hocam bana kaçırılma tehlikesi olabilecek yaşta olan bir çocuğun şu boyuttaki bir saati her gün nasıl takabileceğini biraz açıklar mısınız? Bakın fotoğraftaki 40 yaşındaki birinin eli:
1731053759048.png

Akıllı saatin alametifarikası dediğiniz özelliklerin çoğu bir akıllı saat bünyesinde bulunuyor. 2MP kamerasından çocuğuna bakmak isteyen özgüvensiz yetiştirilmiş ebeveynler için ideal bana kalırsa.

MetalWave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serdar Günaydın
Hocam bana kaçırılma tehlikesi olabilecek yaşta olan bir çocuğun şu boyuttaki bir saati her gün nasıl takabileceğini biraz açıklar mısınız? Bakın fotoğraftaki 40 yaşındaki birinin eli:
Alıntıyı görüntüle

Akıllı saatin alametifarikası dediğiniz özelliklerin çoğu bir akıllı saat bünyesinde bulunuyor. 2MP kamerasından çocuğuna bakmak isteyen özgüvensiz yetiştirilmiş ebeveynler için ideal bana kalırsa.
benim 8 yaşındaki kızım bildiğin 1. sınıf boyutlarında ve bu saati hiç şikayet etmeden severek takıyor.

Top Bottom