Volkan Bilir
80+
pahalı
fiyatı çok pahalı bunlar varken alınmaz
Acer olan modeli 7'ye almıştım geçen yıl, çok fazla beklentim olmamasına rağmen pişman olmuştum. Şuan bu fiyata kimsenin almasını tavsiye etmem.fiyatı çok pahalı bunlar varken alınmaz
pişmanlığın nedir?Acer olan modeli 7'ye almıştım geçen yıl, çok fazla beklentim olmamasına rağmen pişman olmuştum. Şuan bu fiyata kimsenin almasını tavsiye etmem.
hocam ekranı hariç her şeyi iyi ben de aldım acer kalitesi de iyidir driver falan sıkıntı etmez seni zaten oyun oynayamak için alınmaz , benim de tek sıkıntım ekranın kalitesizliği oldu full hd olduğu için bazı uygulamlar bulanık gözüküyordu değişikti sizin sıkıntınız neydi merak ettim onun haricinde attığım hp den iyi indirimdeyken keşke birtane daha alsaydım kaçırdım umarım tekrar 7 lere düşer pusudayızAcer olan modeli 7'ye almıştım geçen yıl, çok fazla beklentim olmamasına rağmen pişman olmuştum. Şuan bu fiyata kimsenin almasını tavsiye etmem.
2-3 gün önce de 7.884 liraya satıldı, ekranı dışında (ki bu fiyata zaten fazlası imkansız) fiyatına göre iyi bir bilgisayar. Başlığın konusu olan Asus'tan daha iyi olduğu kesin. Tek sorunu ram artırılamıyor, Asus'ta artırılıyor mu bilmiyorum tabii ki.Acer olan modeli 7'ye almıştım geçen yıl, çok fazla beklentim olmamasına rağmen pişman olmuştum. Şuan bu fiyata kimsenin almasını tavsiye etmem.